Van még értelme Magyarországon tervezni?
Az a helyzet, hogy kiábrándultam mind a politika, mind az emberek viselkedése miatt. Ismerjük a politikai maffiarendszert, de, hogy már az emberk ahelyett, hogy elítélnék az ilyeneket inkább azt mondják, hogy ők is ezt csinálnák, hogyha oda kerülnének...
Ennyit erről. Elegem van!!!! Én nem akarok ebben az országban élni. Elmegyek és soha többé nem jövök vissza ebbe putri országba. Olaszországra gondoltam:)
21F
Ha már egyszer eldöntötted, hogy mégy, akkor mi a frászkarikáért írsz ki egy kérdést??
Mintha én kiírnám:
Ebédeljek ma szerintetek?
Megvettem minden hozzávalót, már rég fő a hús meg a rizs, kész a mártás, kész a teríték meg éhes is vagyok.
-hú de nehéz lenne dönteni...
#1es, te gyökér, pont ez a lényeg, hogy a Kérdező nem akar elmenni, de már nem bír itt maradni... Ez egy szar döntési helyzet:S
..és ismerős is..
Menj, de visszavárunk, ha győz a demokratikus ellenzék!
A köztársaság újjáépítésében számítunk rád!
2-es kiskoma, figyelj ide, és olvasd el újra:
"Ennyit erről. Elegem van!!!! Én nem akarok ebben az országban élni."
-ez a gyerek nem kérdez, ez döntött! Csak most azt várja, hogy megpaskoljuk a hátát, hogy hajj így van ez élhetelen lett Magyarország, és menjen csak. Csak egy a baj, ez nem kérdés, ezt ő már kijelenti, és rég döntött! Ha már olaszok, stílusosan: Capisci?
Az olaszok is eléggé ilyen putris népség.
Inkább valamelyik germán népet/országot ajánlom, ha rendes közegben akarsz élni.
Én Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandban gondolkodom.
Ilyen válaszokra számítottam.
A fidesz szerelmeseinek üzenem, hogy
szerintük miből fogják növelni a bérét a közfoglalkoztatottaknak, mikor nincs egy erős gazdasági háttér. Hát vagy hitelből, vagy eladják az országot (szó szerint) meg nem lesz nyugdíj..stb. hasonló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!