Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja sok embernek a holokau...

Mi baja sok embernek a holokauszt tagadását tiltó törvénnyel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 08:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
9%

ma 11:01

Te egy Trianon-tagadó vagy Trianon-helyeslő magyart hogyan neveznél?

2010. máj. 6. 11:30
 32/49 anonim ***** válasza:
74%

10:29

Te teljesen hülye vagy?

Mi az hogy beteges hazudozó vagyok? És miért kellene engem az igazság bajnokának tartani? Miért vagyok üldözött???? A zsidók hiszik magukról, hogy őket mindenki üldözi. Ők rettegnek mindentől.

Ez egy fórum ahova leírtam a véleményem, te meg rögtön a másik torkának esel,csak azért mert az enyém különbözik a tiédtől.

Nem akarok senkit meggyőzni, az álláspontomról. Ráadásul teljesen kiforgatod a szavaimat.

A gulág nagyságrendekkel kevesebb figyelmet kap mint a zsidó holokauszt, tehát véleményem szerint lehet leszarva.

Nem értem miért lovagolsz a 6 milliós számon, Azért mert azt írtam hogy törvénybe van foglalva, és nincs benne számszerűleg a szövegében? Ilyenekbe kell belekötni. Akkor pontosítom : 5.596.029 áldozat, és elnézést kérek hogy felfele mertem kerekíteni ezt a szent számot.

És igen vitáztam már zsidóval, és azt kell hogy mondjam lényegesen értelmesebb volt az eszmecsere mint veled.

Nem tartom bűncselekménynek a holo tagadás semmilyen formáját, a zsidó holokauszt semmivel sem több, mint más egyéb történelmi esemény!!!!!

Az általad szelektív figyelmemről pedig gondoskodnak a zsidók, az előző mondatom miatt.

Úgy hogy itt én bejezem, nevezz aminek akarsz. Gondolom gyáva, hazug, náci leszek a következő bejegyzésedben...

Azt kell hogy mondjam, nem csalódtam, a várt reakció megvolt....

2010. máj. 6. 11:32
 33/49 anonim ***** válasza:
2%

ma 11:32

Szedj be valami nyugtatót, mert látom, már idegi alapon vagy :)))) A Frontinra azt mondják, használ :)))

2010. máj. 6. 13:08
 34/49 anonim ***** válasza:
66%

13:08

Neked kellene frontin, nem nekem, én halál(:D) nyugodt vagyok.

2010. máj. 6. 13:29
 35/49 anonim ***** válasza:
64%

Nekem akkor lett elegem az egészből, mikor anno egy iskolai megemlékezésen egyenesen kellett állnom a zsidó himnuszra. Holott én magyar vagyok!!! A zsidók mikor fejezik ki tiszteletüket amikor meghallják a mi himnuszunkat?

Egyébként a zsidók csak ezzel takaróznak. Nem tudom őket sajnálni emiatt.

2010. máj. 6. 14:35
 36/49 anonim ***** válasza:
55%

Norman Finkelstein: A holokauszt-ipar

Én erről a könyvről tudtam, hogy biztosan zsidó írta, és pont a holokausztból pénzt csinálást ítéli el. A holokausztot a világ kb 0.0001%-a tagadja teljesen, minden más "tagadó" csak nem ért egyet minden részletével. Valószínűleg azért nincsenek gulág tagadók, mert 1) a gulág áldozatok rokonai, illetve a túlélői nem akarnak pénzt csinálni belőle 2)A gulág áldozatok nem állítanak olyan elképesztő történeteket, amit kis gondolkodás után minden ember megkérdőjelez (a nácik koponyakisebbítéssel kísérleteztek, zsidó ujjból villanykapcsoló, lámpaernyő, szappan stb.) Amúgy ez is egy érdekes kérdés, hogy mért sértem meg az áldozatok emlékét, ha azt mondom nem gázkamrában haltak meg, hanem tífuszban. Az én bajom az ezzel a törvénnyel, hogy kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy ilyen h*lyeségekkel foglalkozzunk. És ha pár ember azt mondja nem is volt? Mondjanak azt amit akarnak. Valamint ahelyett, hogy a hivatalos holokauszt tudósok elmagyaráznák a kételkedő embereknek, hogy mért nem jó amit gondolnak, rögtön jön a "náci, antiszemita, rasszista!", de észérvek nem. Az meg már megint más kérdés, hogy a holokauszt szó mért van kisajátítva a németek által okozott népirtásra. Ha azt mondjuk holokauszt rögtön mindenki a zsidó holokausztra gondol nem pedig az indiánra, vagy a palesztinra. Valószínűleg azért, mert a csapból is a zsidó holokauszt folyik. UNALMAS.

2010. máj. 6. 15:14
 37/49 anonim ***** válasza:
46%

Vajon miért tagadják?

Csak nem azért mert nincs bizonyíték? Jah, de

2010. máj. 6. 16:03
 38/49 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az a bajom vele, hogy nem értem, hogy miért kellett? Nálunk nincs tomboló antiszemitizmus sem pedig rasszizmus, ellentétben a "demokrata" Európai Unió néhány tagállamával.

Egyébként engem nem érdekel a holokauszt sem pedig a megemlékezés, mert semmi közöm hozzá, és nem vagyok zsidó.

2010. máj. 6. 16:58
 39/49 anonim ***** válasza:
60% megnézted David Cole filmjét? Nem kell hozzá érettségi hogy belásd, van benne valami amit mond.
2010. máj. 6. 19:26
 40/49 anonim ***** válasza:
8%

ma 19:26

David Cole a gázkamrákon problémázik, a holocaustot nem hogy nem cáfolja meg, de ez nem is áll szándékában.

2010. máj. 6. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!