Nincs elegetek a panaszkodásból?
Nekem már nagyon elegem van, mindenhol hülyeségeket kell hallgatni az emberektől és mindenért a kormány a hibás.
Szerintem nincs semmi probléma a Fidesszel, azért mert nem törődöm vele különösebben és élem a saját életem.
Ehelyett bármerre nézek mindenki csak szidja és őket okolja. A bérek adója nem változott egy jó ideje, mások adója és áfája csökkent.
Az nektek miért fáj, ha olyanok kapnak egy "mutyi feladatot", akik már kaptak és sok pénzt raktak el érte. Viszont ti valószínűleg nem is pályáztatok.
Erről egy sort panaszkodtok, meg a stadionok és egészségügy ellentéte. Nekem van Tb-m kivették a vakbelemet, nem haltam bele, Anyámat műtötték, nem halt bele, fogamat betömték és nem kellett érte semmit fizetnem. Ennél több mi kellene? Havi 100k a semmiért?
Illetve Mo-t hogy meritek össze hasonlítani Német országgal vagy Angliával? Mintha nem tudnátok a különbséget Nyugat és Kelet között. Miért nem látok olyat, h mennyivel jobb Romániába dolgozni, Bulgáriába mennyivel többet keresnek. Az igényeink a nagyok, mert nem tud vissza emlékezni semmire, amikor még semmink sem volt??
# 11/11 Időpont ma 00:42
Ha szeretnéd megérti mi a baj a fidesszel, akkor arról le kell mondanod, hogy "nem törődöm vele különösebben és élem a saját életem."
VAgy ez vagy az.
De kezdetnek én kezdeném azzal az undorító neokomcsi patkány beszédstílussal és pökhendiséggel, amit talán még rákosi sem engedett meg magának a néppel szemben. Undorító. Gondolom nem éltél sokat az előző rendszerben, hogy tudd, mennyire ugyanaz jön tőlük is, csak még egy fokkal hányingerkeltőbben.
"Szerintem nincs semmi probléma a Fidesszel, azért mert nem törődöm vele"
Strucc vagy?
"áfája csökkent"
A boltok is kinyitottak vasárnap. Köszi.
"Az nektek miért fáj, ha olyanok kapnak egy "mutyi feladatot", akik már kaptak és sok pénzt raktak el érte. "
Mert az én pénzemből megy a dolog.
De ugye te troll vagy?
"Viszont nézzük azt is, h te hány hajléktalant engedtél be a házadba? Rajtuk tudtál volna te is segíteni egyetlen 2 nm-ernyi meleg hellyel. Ez nem a kormány hibája, hanem az embereké, de ők - mint én - mossuk kezünket. "
Hogy lehetsz ilyen idióta?
A hajléktalant nem neked vagy nekem kell beengedni a házunkba/lakásunkba, hanem biztosítani neki a feltételeket hogy ki tudjon kerülni a göndörből, nem?
Úgy fogalmazok inkább: Ez a kormány hibája nem a NÉPÉ de ők(!!!) mossák a kezeiket!!!
Egyébként, ha valaki egy ország vezetésére szánta el magát az igenis foglalkozni KÖTELES az ország és benne a NÉP problémáival. Amennyiben mint ezek, csak lopni csalni rombolni fosztogatni akar, azt megteheti egy sima vezérigazgató székben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!