Nektek nincs elegetek belőle, hogy a baloldaliak gyűlölik Magyarországot és a magyarságot, a jobboldaliak pedig hibátlan szent tehénnek látnak mindent, ami magyar?
Nekem a jobboldal hülye, kontraproduktiv, idegenellenességgel párosuló magyarmániájából van elegem. És ebből volt elege Ady Endrének és másoknak is.
A baloldalon én semmiféle magyargyűlöletet nem látok. De ha te látsz, tudnál erre példát mondani?
Mi a magyargyűlölet?
Például az, amikor pár nappal ezelőtt feltett valaki itt egy kérdést, hogy miért nem lehet ezeket a menekültszállásokat bezárni, mert ő is a közelében él egynek és amióta ott vannak a bevándorlók, azóta zaklatják az arra járó magyarokat, főleg a nőket, beszólogatnak nekik, fosztogatják a közeli lakásokat, betörnek, rabolnak, stb.
Erre az egyik válaszadó ilyet írt oda, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli, nem vele történik meg mindez, annyit ő és az ország kibír, hogy az ottani magyarok szenvedjenek, ha cserébe a menekültek jól érzik magukat.
De ugyan ez megvan bármelyik kisebbséggel szemben, miközben ha egy határon túli magyart vernek meg vagy késelnek meg azért, mert magyarul beszélt, akkor mindig teljes a csend, az nem érdekli egyiküket sem.
Nos ez mi egy magyartól, ha nem magyargyűlölet? Esetleg közönynek lehetne nevezni? Attól, hogy másképp hívjuk, meg nem változik semmi. A nemmagyarok érdekei mindig fontosabbak ezeknek az embereknek, a magyarok érdekei ellen viszont próbálnak minél tevékenyebbek lenni.
"Ebben az országban nincs magyarmánia . El kellene menni félévre külföldre és akkor megtudjátok."
Dehogy nincs. Ha valaki azt mondja, hogy egy rakás ... az ország, mert mondjuk a korrupció kb. harmadára csökkenti a teljesítményt, akkor egyből jönnek a nagyhungár huszárok, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni jó messzire és vissza ne gyere, te hazaáruló!" és ehhez hasonlók. Szóval ahelyett, hogy elgondolkodnának rajta, hogy hoppá, a magyarok nem pont az a szent és romlatlan nép, akinek ők hiszik, inkább fújják tovább a csatakürtöt, hogy itt minden rendben...
"Melyik európai nép szent? Szerintem a magyaroknak van a legkevesebb történelmi bűnük Európában!"
Hagyjál már ezzel a történelmi bűn baromsággal, én nem erről beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!