Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan oktatás...

Támogatnátok egy olyan oktatási rendszert, aminek a matematika áll a középpontjában, a második legfontosabb helyet pedig az informatika és a fizika kapná?

Figyelt kérdés

Már általános iskola első osztályától kezdve egy olyan mentalitást kultiválnának a diákokban, hogy a matek óra a legfontosabb, arra kell a legjobban készülni stb.

Ötödik osztálytól aztán minden nap lenne három matematika óra egymás után, aztán egy informatika, aztán egy fizika. A hatodik óra valami más tantárgy lenne, ami minden nap egy másik. Hétfőn mondjuk történelem, kedden irodalom stb.

A dolog célja az lenne, hogy a következő generációt már egy Transzhumanista jövőre készítsük fel, ahol bárkiből lehet robottestű android vagy számítógépre feltöltött tudat, egy felsőbbrendű életforma. Sok tudós van, aki abban hisz, hogy az elme feltöltése a számítógépre lesz a jövő pl. Stephen Hawking. Nem lenne rossz, ha Magyarország már most elkezdene készülődni a jövőre.

2017. jan. 14. 19:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
72%
Amikor heti 5matekom volt hetente még nekem se volt semmo bajom vele. De így heti 7 óra utan, főleg úgy, hogy pl hétfőn e van egymás után, megutáltam. Minden órára szenvedve megyek be. És végzős vagyok matek tagozaton, matek faktok. Szeretnem kellene. De megutáltatták. Szerintem ezt nrm pont 5.ben kellene, hogy minél hamarabb megutálja szegény gyerek...
2017. jan. 14. 21:50
 22/43 anonim ***** válasza:
89%
Remélem, vért is villamosmérnökkel vetetsz! xD
2017. jan. 14. 21:55
 23/43 anonim ***** válasza:
85%
Érdekelne, akik humán beállítottságúak, azok milyen oktatásban részesülnének egy ilyen jövőben?
2017. jan. 14. 21:56
 24/43 anonim ***** válasza:
77%

'A magyarok csak rabszolgának kellenek, ide nem kell ilyesmi. Túl akadémikus az oktatás most is.'

Aha, szóval törjünk össze minden taneszközt és kvázi munkatáborrá alakítsuk át az egész országot?

2017. jan. 14. 22:00
 25/43 anonim ***** válasza:
72%
Nem!
2017. jan. 14. 22:16
 26/43 anonim ***** válasza:
42%

"Nem támogatnám, mert mindenkinek máshoz van érzéke."

Csakhogy akinek nincs érzéke a matekhoz,az megkapja majd,hogy miért nem tanult piacképes szakmát,mint mérnök,pl.

2017. jan. 14. 22:43
 27/43 anonim ***** válasza:
25%
Én támogatnám. Szerintem is ez a jövő, már nem a robottestű android, hanem a matek és az informatika. Sosem értettem, miért kell sokszáz éve halott emberek érzéseit bemagolnom. Ha művészetre vágyom, múzeumba és színházba megyek. Ha programozni vágyom.... ja, hogy nem tudok. Szóval én látom ennek a dolognak a létjogosultságát.
2017. jan. 14. 23:07
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

'az megkapja majd,hogy miért nem tanult piacképes szakmát,mint mérnök,pl.'

Mert nem lehet mindenki mérnök, ahogy jogász és közgazdász sem. Vannak slágerszakok, de ez nem azt jelenti, mindenkinek a legfőbb vágya ezeket elvégezni.

2017. jan. 14. 23:07
 29/43 anonim ***** válasza:
20%
Azt én értem, hogy nem lehet mindenki mérnök. De amíg a korán elkezdett matematika oktatás fejleszti a logikát, és megadja az alapot hogy valaki késöbb mérnök lehessen, addig a halott emberek feleségének neveinek bemagolása, nem hinném, hogy bármitis előbbre mozdítana a Föld bolygón.
2017. jan. 14. 23:15
 30/43 anonim ***** válasza:

'Szerintem is ez a jövő, már nem a robottestű android, hanem a matek és az informatika.'

Aha, és aki nem konyít a matekhoz, az mihez kezd majd? :D

Kényszeríteni nem lehet senkit azzal, fiam, matekot és infót tanulsz, ha belegebedsz, akkor is!

2017. jan. 14. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!