Én vagyok az egyetlen "fiatal" aki szerint bűn lenne legalizálni a marihuánát, vagy bármi féle drogot?
Kérdező, az alkohol több kárt okoz a világban, mint az összes illegális szer együttvéve. A marihuánát pedig igenis szintén lehet mértékkel fogyasztani. De erről bővebben nem írnék, mert már sokan mások is írtak itt, te meg ragaszkodsz ahhoz, hogy a pokolban nő a cucc, úgyhogy hagyjuk...
Viszont, manapság már a marihuána is eléggé elterjedt. Ha az egyszeri kipróbálást is számítjuk, akkor mondjuk a 25 év alatti generáció kb 50%-a bűnöző, de mondjuk legyen csak 30% (ezzel már nagyon lefele kerekítek. Szerinted ez reális? Minden harmadik fiatal járjon elvonóra? Ez konkrétan kivitelezhetetlen. Vicc.
"Vicces, hogy mindenki szidja a drogokat, közben inni iszik majdnem mindenki. Az alkohol is drog, ráadásul kemény drog, de ha nem hiszed nézz utána :) itt mutatkozik meg az inteligenciaszint, "
Azért az alkohol meg a kemény drog, a mariska nem említhetően egy lapon. A Marihuanától, hamar már fél, egy év alatt elhülyülsz visszafordíthatatlanül. A pia lassan öl, de láttam már alkoholista egyetemi tanárt, viszont füveset nem :P
Itt olvass utána a füvesek mit tapasztaltak félelmetes http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=herb%E1l&sbm..
Azt se tudod, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!