A 888-ra miért mondják, hogy teljesen hiteltelen?
Egyes dolgokban tényleg a kormány felé húz, van benne elfogultság.
De, ami nem Fidesszel kapcsolatos hír, azokban hitelesek.
Például,a migrációról,migránsokról nem pol.korrekt szemszögből írnak.
"ők bevallják magukról hogy tényleg büdös liberálisok"
Idézet a 444 facebook oldaláról:
"A 444.hu független híroldal, 9-től 99 éves korig minden magyar ezt olvassa."
A két tagmondat közül egyik sem állja meg a helyét...
14: Én legutóbb a Jobbikra szavaztam mégis a 444 az egyik kedvenc híroldalam.
Nem a facebookjukról beszélek, hanem esetleg egy napig olvasd őket folyamatosan és a hírek/cikkek címéből vagy a bennük lévő kommentekből meglátod hogy mit gondolnak.
Ugyanaz megy ott, mint a kuruc.infón, csak más ideológiával.
A 444-en simán lehülyézik, bántják, szidják a négereket lelövő rendőröket, migránsoktól védeni akaró embereket, megvan a saját véleményük az abortuszról, eutaniáziáról, drogról, fegyvertartásról, melegházasságról,
Valaki minél inkább férfi, heteró vagy fehér bőrű, arról minél inkább lehet rosszat mondani, aki minél inkább nő, nem heteró vagy színes börű arról meg leginkább csak jót mondani.
Stb-stb. De mondom A HÍROLVASÁS NEM ARRÓL SZÓL HOGY AGYATLAN MÓDRA BÓLOGATVA OLYAN HÍREKET OLVASS AMIKKEL EGYETÉRTESZ. A 444 sok mindenben nem tetszik nekem, de pl a korrupcióról, a világ helyzetéről és világfolyamatokról, a magyar politikai pártokról általában igazat és jókat írnak a nagyobb cikkeikben amik főoldalon vannak. Azokat pl szeretem nagyon. De a kuruccal is pont így vagyok, mert ők meg olyanokról írnak amikről a mainstream hírodalak nem. Pl ha cigány volt az elkövető vagy bu zi, akkor a kurucon kívül más nem közli ezt az infót. (De persze a 444 mindig megemlíti ha férfi vert nőt, fehér ember színest, vagy heteró bu zit, csak fordítva nem annyira.)
SEMMI NEM FEKETE ÉS FEHÉR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!