2018-ra a Jobbik teljesen átalakulhat a legnagyobb baloldali/liberális ellenzéki párttá?
Figyelt kérdés
Nekem az az érzésem, hogy így néppártosodás után az fog következni, hogy elindulna balra, mert ott van még rengeteg, úgy kb. egy-másfél millió potenciális választó, akik nélkül sosem kerülnek hatalomra, viszont ehhez még nem elég baloldali a Jobbik.
Tehát várható, hogy a hatalom megszerzése kedvéért 2018-ra az egykori "nácipártból" egy baloldali-liberális néppártot csinál Vona?
2016. dec. 4. 14:14
1/8 anonim válasza:
Mondom én, hogy mindenki ballibsi aki nem vitya mandulatisztítását végzi ánuszrózsán keresztül... :-D
2/8 anonim válasza:
Igen, anyám testvérének a feleségének az unokatestvérének a fiának a osztálytársának a apjának a főnökének a vejének a takarítójától tudom, hogy Vona holnap megy körülmetéltetni magát, Volner meg már pénteken felvarratta magára a sarló-kalapácsot. Biztos forrás, hihetsz nekem, szóval már tervezik a balra besorolást.
3/8 anonim válasza:
Tudja a rák.
3-4 éve még azt sem gondoltuk volna róluk, amit most csinálnak.
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem, szerintem a Fideszre, sokkal inkább jellemző az elvek váltogatása.
7/8 Vazul1972 válasza:
Bármennyire is változnak a magyar pártok, azért a Jobbik, baromi messze van attól, hogy balliberálisnak lehessen nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!