Miért ennyire sötétek egyesek? (bérkommentelés és egyéb nyalánkságok)
Komolyan annyira korlátoltak egyesek, hogy azt hiszik létezik olyan, hogy valakit azért fizetnek, hogy nevenincs fórumokon (ez nem sértés a Gyakorinak, titeket imádunk<3) írjon valaki lejáratására vagy felmagasztalására hozzászólásokat? Az egy dolog, hogy léteznek bértollnokok, de ők komplett cikkeket vagy egész újságokat írnak újságírásra nyomokban emlékeztető módon, nem pedig 9 szavas kommenteket okádnak rá egy fórumra az internet mélyén. Soros bérenc, Putyin bérenc, zsidó bérenc, náci bérenc, muszlim bérenc meg még a bánat tudja hány száz ilyen baromságot olvastam már, igazából a variációk száma végtelen, csak találni kell valakit, akit nem szeretnek, utána kell rakni a "bérenc" szót és puff, máris kész a következő szitokszó.
Ennyire nehéz elképzelni egyeseknek, hogy valaki saját kútfőből írjon olyan véleményt, ami neki nem tetszik? Miért nehéz azt felfogni, hogy X ember mindennemű anyagi támogatás nélkül is képes olyan véleményt megfogalmazni, ami nekik nem tetszik? Vagy ez az egész csak egy szánalmas kifogás arra, hogy ne kelljen kiállni vitatkozni valakivel, akivel nem értenek egyet?
Ha szerinted ez nem létezik, akkor az a te bajod.
Múltkor kerestem rá egy vitamin készítményre, és tele volt az oldaluk rendkívül elégedett vevők kommentjeivel. Egy-két fb profilt megnézve nincs kétség, hogy ez csak a látszat.
Nem is kell hozzá sok ember, 3-4 szorgalmas "dolgozó" pár nap alatt simán megoldja.
És eg kis cég, ami vitaminokat árul! Majd pont a milliárdos kampányokat megrendelő pártok nem fognak ilyet igénybe venni... Hogyne...
Tehát én maradok annál, hogy igenis léteznek bérkommentelők, legfeljebb azon vitatkozhatunk, hogy kik/mik veszik igénybe, és kik nem. ;)
Lehet, hogy csak én dimenzionálom túl feleim, de a propaganda meg a marketing között én felfedezni vélek némi különbséget. Tudtommal a marketingben nyíltan megnevezni egy riválist és lejáratni nem megengedett, a propaganda viszont pont erre épül.
Amúgy lefekvés előtt nézzetek be az ágyatok alá, hátha ott bújik egy fizetett bérmumus, akit azért fizet Soron/Putyin/Orbán/Obama, hogy meleg vízbe lógassa a kezeteket, legalábbis aki mindenhová bérkommentelőt vizionál az legyen óvatos, hátha a bér-műfaj többi tagja is meglátogatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!