Tetszett nektek Áder János újévi beszéde?
"Aztán jönnek a külföldi bejelentkezések, ami megint migránsozásról, terrorveszélyről szól, és hogy mindenki fél meg retteg :"
Igen, az ilyen jellegű félelmek teljesen alaptalanok voltak, ezt bizton jelenthetjük ki ma reggel már.
HakapesziM
Ha egy bulizó emberekre azt mondom,hogy rettegnek az hazugság egyértelműen. Teljesen feleslegesen mentegeted őket.
Ahogy azt is bizton kijelenthetjük, hogy Törökországban eddig sem mentek rendben a dolgok. Elég csak a saját puccskísérletnek álcázott tisztogatásukra, Kurdok elleni atrocitásokra, Szíriai kurdok elleni bombázásokra gondolni.
Ettől függetlenül az M1 ferdítései orbitálisak voltak.
Olyan mintha odamennék a magyar válogatott meccsére, és odakint állva arról tudósítanék hogy "hát itt focimeccs sincs csak 1-2 lézengő ember és 100 rendőr". Közben meg nem teszek említést arról a mellékes tényről, hogy odabent éppen 20 ezer ember nézi a meccset.
Én meghallgattam a jóember beszédét, konkrétan megint a lózung szöveg a hazáról és mindenről. Szánalmas és gyomorforgató hogy ő is beszél itt mindenről, főleg a szabadságról, mikor asszisztál a kormányunk törekvésihez.
Amúgy az év többi napján nem képes semmilyen ügyben sem felszólalni vagy elmondani véleményét mint más országokba ahol felelős személy ül, ebből látszik ez az ember honnan jött és csak van, de minek van? Felesleges.
"asszisztál a kormányunk törekvésihez"
Ennek ellenére több törvényt dobott már vissza a parlamentnek, vagy küldte az alkotmánybírósághoz azokat, mint az eddigi köztársasági elnökeink együttvéve (a rendszerváltás óta) :DDDDDDD
# 17/17 Időpont ma 12:59
Mintha lenne értelme. Megszavazzák változatlanul, akkor meg már semmit nem tud csinálni.
Rendben volt.
Engem inkább mögötte a kalimpálás zavar mindig. Mi a fenének kell jelezni, zavarni a beszédjét? El tudom képzelni, hogy zavarja, ahogy látja valahol a periférián.
És teljesen fölösleges, mert aki nézi, biztos, hogy tud olvasni, sokkal értelmesebb lenne kiírni, hogy aki nem hall, vagy leveszi a hangot, az olvashassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!