Milyen ember az az ember aki letagadja a saját rokonait? Konkrétan Áder Jánosról van szó.
A gyászoló család, akik úgyszintén áldozatok, akiket úgy szintén hatalmas kár ért, azokat pont Magyarország köztársasági elnöke letagadja, azt mondja hogy ezeket nem is ismerem, nem is rokonaim, csak hogy politikai érdekeit mentse.
Ember az ilyen?
Idézek a cikkből: "Persze, közjogi értelemben Áder Jánosnak valóban nem rokona a rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István. Mi is leírtuk, hogy nem vérrokonok."
Akkor meg?
NEM Áder a legjobb Köztársasági elnök a rendszerváltás óta él nem is népszerű Nyomába sem érhet Göncz Árpádnak! Ő valóban népszerű volt, nem csak a saját pártjában.
Nem szeretem Ádert, de nem biztos, hogy "letagadta" a Györkössel való rokonságot. Lehet, hogy nem is tudta, hogy távoli rokonok.
Kérdező: te tudod, hogy kik a harmadik unokatestvéreid? Tartod velük a kapcsolatot? Ha igen, akkor ítélkezz Áder fölött.
"Azt pedig mindenki ítélje meg, hogy rokonnak nevezi-e (nem közjogi értelemben) a másod-nagynénjének a férjét, másod-unokatestvérei vér szerinti édesapját..."
ki a tök a másod-nagynéni? nekem sincs róla fingom, hogy ki az, úgyhogy én is simán letagadnám, ha valaki ezzel jönne, mert halványlila gőzöm sincs róla, hogy az meg milyen rokoni szál is..
az unokatestvéreimig tudom csak a családfát...
"Milyen ember az az ember aki letagadja a saját rokonait?"
Fideszes. Jellemük? gerincük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!