Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen ember az az ember aki...

Milyen ember az az ember aki letagadja a saját rokonait? Konkrétan Áder Jánosról van szó.

Figyelt kérdés

[link]

A gyászoló család, akik úgyszintén áldozatok, akiket úgy szintén hatalmas kár ért, azokat pont Magyarország köztársasági elnöke letagadja, azt mondja hogy ezeket nem is ismerem, nem is rokonaim, csak hogy politikai érdekeit mentse.

Ember az ilyen?

2016. nov. 20. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha betű szerint és normális közegben nézzük, akkor nem szép dolog letagadni rokonainkat. Egy negatív lelkületet takar.

CSAKHOGY!

Nem lehet betű szerint nézni, nem lehet a közegtől eltekinteni. Ha egy rokonom (érdektelen a távolság) csúnya ember, és tudom, hogy a közeg (a tömeg, a média, a politika, egyszóval a szemlélet) a dolgokat helyesen értékeli, akkor nem tagadom le. Esetleg a biztonság kedvéért néhány konkrét dolgot is mondok a háttérről, kapcsolatokról, egyszóval olyasmiről, ami nem tartozik másokra. Ha azonban azt tudom, hogy az egész sanda szándékkal történik, ha a cél a lejáratás, ha mindössze vájkálni akarnak, ha az összes hasznuk az én befeketítésem, és erre a tömeg fogadókész, nos akkor beperelném hitelrontásért azt, aki kiderítette és közzétette. Más kérdés, hogy tudnám, nem (vagy nagyon nehezen) bizonyítható a rossz szándék. Itt a bizonyítás éppen a tömeg segítségével történne, amely kérdezné: mi ebből a haszna a kezdeményezőnek? Mert érdek nélkül semmi se történik. Ugye tudjuk, minden bűnügyi film alapja az indíték.

A dolgot bonyolítja, hogy a sanda szándékot, a tömeg hisztérikus kárörvendését (mindkettő aljas dolog) éppen az érintett pártja igyekszik minden erővel elérni. Mindössze a feldobott kő hullt vissza a feldobó fejére.

Az egészet nem Áder miatt (és főleg nem védelmében) mondtam. Hanem a tömeg miatt. Kár lenne, ha a tömeg lealacsonyodna a Fidesz szintjére.

2016. nov. 21. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:
A barátokat mi választjuk meg, a rokonokat meg csak úgy odabasszák...
2016. nov. 21. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet nem tudta,hogy a rokona.

Én 14éves koromban tudtam meg hogy van 3ad unokatesóm.

Nagyapám unokatesójának az unokája. A dédpapa közös. Vidéken éltek azt sem tudtam hogy létezik.

Na most Ádernem sem kell tudnia. Egy ujjság ezt állitja,azért nem kell utána néznie hogy igaz e? Vagy sem.

És ha igaz akkor is mivan? Nem lesz felelös egy elfeledett rokon tetteiért.

2016. nov. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!