Miért gondolják, hogy a Jobbikosok hazafiak?
Szerintem nem hazafiak,csak néhány ütődött skinhead.
Ha egy ilyen párt kerülne hatalomra,az biztosan demoralizálná az országot,még a Fidesznél is rosszabbak. Mellesleg még életükben nem fogtak a kezükben egy Mein Kampfot sem,mégis a nemzetiszocializmusról prédikálnak,mintha olyan sok közük lenne hozzá.
Egyébként a Kárpátiát és az Ismerős Arcokat miért veszik egy fedél alá a skinheadekkel?
Kollaboráns? Ez most komoly? Nem vagyok az a nagy "nemzeti rock" fan,de néhány számukat meghallgatom és szerintem inkább hazaszerető,mint rasszista.
A Jobbik pedig annyira hazaszerető,mint egy marék molylepke.
1. A múlt század Szabadelvű Pártján és Egységes Pártján, valamint a korábbi Deák-párton kívül mégis melyik pártot támogattam? Mindet utálom.
2. Mikor láttál tőlem gyűlölködést? Akkor, amikor Hitlert, Sztálint, Kossuthot, Petőfit, Szálasit, Orbánt, Gyurcsányt, Rákosit, Kádárt és társaikat ítéltem el. Miért, Orbánon, Gyurcsányon (esetleg Kádáron) kívül mind tömeggyilkosok.
3. Mikor képzeltem magam felsőbbrendűnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!