Sokan miért gondolják, hogy a Jobbikosok buták és csórók?
Nálunk a családban mindenkire rájuk szavazott.
Vannak földjeink, illetve állattartó gazdaságunk.
Ne úgy képzelje el senki, hogy az alkalmazottak térdig járnak fekália szagú kertésznadrágban a piszokban, nem.Minden automatizált.
A földek egy része, a rendszerváltás után került vissza hozzánk, arisztokrata származásunk révén.
A többi részét meg szépen lassan megvásároltunk.Így, manapság több földdel rendelkezünk, mint a 30-as években.
Ami legjobban tetszik, hogy olyanok mondják, hogy csóró elkeseredett emberek vagyunk, akik tényleg nem állnak jól anyagilag, de sorra, dobozszámra szívják a cigarettát, meg az olcsó, rossz minőségű bort vedelik és az államtól várja a megoldást, hogy "majd a baloldal nyer és segít".
A másik, ami még a kedvencem, hogy olyan ember nevez engem butának, aki még egy felsőfokú OKJ-t is alig bírt megcsinálni.
A családom egy hónap alatt többet adózik az államnak, mint a legtöbb baloldali meg liberális 1 év alatt.
Oké, a Jobbiknak sok a hülyeség van a gazdaságpolitikai elképzelései között, na meg az iszlám tisztelete.
De, ezenkívül a többi mind jó bennük.
Világ a baloldal az elvakult hívei szerint:
Minél okosabb = minél neoliberálisabb
Minden párt szavazóit skatulyázzák. És persze többé-kevésbé igazak is, de mindenhol vannak kivételek.
PS: a butaság nem azon múlik, hogy kinek milyen végzettsége van.
"és az államtól várja a megoldást, hogy "majd a baloldal nyer és segít"."
Mondja ezt egy olyan, akinek az állam a segge alá tolta mi azaz az állampolgárok vagyonát! Nekem a belem fordul ki az ilyen emberektől!
"Mondja ezt egy olyan, akinek az állam a segge alá tolta mi azaz az állampolgárok vagyonát! Nekem a belem fordul ki az ilyen emberektől!"
Bezzeg, amikor kollektivizáltak a haverjaitok, az jó volt, ugye?
"A családom egy hónap alatt többet adózik az államnak, mint a legtöbb baloldali meg liberális 1 év alatt. "
Akkor annyira okosak mégsem vagytok, mint amilyennek hiszitek magatokat.
Én elég ha a megnyilvánulásaikat látom.
"Megdöglötök cigányok"
"A hazaárulok lámpavason fognak lógni"
Meleg ellenes törvény bevezetése.
Zászló égetések.
Szerinted ezek értelmes emberek cselekedeti ?
Na ezért gondolom h buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!