Miért gondolják, hogy a Jobbikosok hazafiak?
Szerintem nem hazafiak,csak néhány ütődött skinhead.
Ha egy ilyen párt kerülne hatalomra,az biztosan demoralizálná az országot,még a Fidesznél is rosszabbak. Mellesleg még életükben nem fogtak a kezükben egy Mein Kampfot sem,mégis a nemzetiszocializmusról prédikálnak,mintha olyan sok közük lenne hozzá.
Egyébként a Kárpátiát és az Ismerős Arcokat miért veszik egy fedél alá a skinheadekkel?
Kollaboráns? Ez most komoly? Nem vagyok az a nagy "nemzeti rock" fan,de néhány számukat meghallgatom és szerintem inkább hazaszerető,mint rasszista.
A Jobbik pedig annyira hazaszerető,mint egy marék molylepke.
"Szerintem nem hazafiak,csak néhány ütődött skinhead. "
Ez az hogy szerinted! De ez nem azt jelenti hogy így is van!
# 2
Jah hogy te már felmérést készítettél az egész országban?
4# Erről forrásod is van? Ha igen, várom; ha nem, akkor nem hiszem el.
Egyébként a hazafiság hogy lehetnr más, mint nemzeti és keresztyén? Ez az alapja.
Nem a homoszexuálisokat, hanem a homoszexualitást vetjük meg.
A pálinkát utálom, mert büdös és rossz ízű.
Néhány ütödött skinhead? A 983.476 az neked néhány? [link]
"Miért gondolják, hogy a Jobbikosok hazafiak?" Kik gondolják ezt? A jobbikosokon kívül senki, mert mindenki a saját táborát tartja hazafinak.
"mégis a nemzetiszocializmusról prédikálnak" Kik? A vezetőség? A vidéki párttagok? Néhány suttyó facebook ismerősöd?
"A Jobbik pedig annyira hazaszerető,mint egy marék molylepke." Most a pártra vagy kíváncsi vagy a szimpatizánsokra? A kérdésedben még jobbikosok voltak, az alatt nem a párttagokat értjük.
Kívülről úgy tűnik, hogy a Jobbik az a naaaaaagy csúnya náci párt, ami egységben menetel előre a gyűlölet útján, de ez nem így van. Ha figyelted az idei híreket láthattad, hogy a vezetőség is elég megosztott, gondolj csak Novák Elődre, de több régi Jobbik alapító tag is már kilépett a pártból. A szimpatizánsok között meg aztán annyi szekértábor van, hogy ihaj!
Ez egy nagyon vegyes társaság, vannak az elkötelezett hívek, vannak akik jobb híján jobbikosok, vannak a tűzhöz közel álló emberek, vannak az egyszerű emberek, akiknek elegük van a cigányterrorból, és vannak a 20-40 közötti kötekedő fenegyerekek, akikkel te az egész tábort azonosítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!