Airsoftosok között nagy a jobbikosok aránya?
Én Jobbik szavazó vagyok.
Eddig azt sem tudtam mi az az airsoft.
Ám még májusban voltam egy lövészeten, egy haverom 40. szülinapja volt, ez volt az ajándék. Lőttünk mindenféle éles fegyverrel pisztollyal, karabéllyal.
Én egyszer voltam egy airsoft eseményen, kb 100 fővel. Sok mindenről szó esett a játék során, a politikáról pont nem.
Viszont a helyszínre érkezéskor rögtön az az érzésem támadt, hogy a jelenlevők nagy része az tipikus kemény fickó, akivel nem szívesen állnál le kötekedni. Tudom, hogy sztereotípia, de akkor is.
Viszont bebizonyosodott, hogy nem az az elvetemült, buta bagázs, aminek először hittem őket. Okos, vicces emberek, különböző foglalkozásokból, beosztásokból.
Viszont, ha kinézet alapján kéne eldönteni, hogy valaki melyik pártra szavaz, 80%-át jobbikos/politikával nem fogalkozónak mondanám.
Nem olyan "árpádsávosvesszentrianonlógjanakacigók" jobbikosnak, hanem a szó pozitív értelmében nemzeti érzelműnek mondanám.
"Ez is érdekes. A barátod is jobbikos?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!