Jobbikosok! Szerintetek mennyi igaz ebből a videóból? Mekkora a valóságtartalma?
Mi a véleményetek, mennyire hihető? Mennyire hisztek ennek a videónak?
https://www.youtube.com/watch?v=1bMkN5eiJOQ
Nekem perpillanat nincs hang a gépen, nincs kedvem benyomni a hangszórót. De nekem a látott képkockák alapján az a véleményem a videóban szereplő "emberekről", hogy zsidók.
Nem egy, nem kettő szemita testi jegy vehető észre rajtuk.
Nemzeti radikális vagyok, nem jobbikos. 16/F
"Nemzeti radikális vagyok, nem jobbikos."
Ja hát azt gondolni lehetett abból h mindenhol zsidókat látsz.
Köszönöm a válaszokat.
Látom, hogy egyikőtök sem ért egyet a videó tartalmával. Szóval akkor szerintetek teljes mértékben hazugság szerintetek. Értem.
Figyelmes lettem arra, hogy többen is említettétek, hogy a videóban szereplő emberek származása zsidó. Ebben csakugyan igazatok van, a legtöbbjük tényleg az. Kiegészítésként még nem ártana ha tudnátok, hogy a videóban szereplők szinte kivétel nélkül a Hit Gyülekezete tagjai, ahogyan az egész csatornát a Hit Gyülekezet indította nem sokkal az után, hogy a Jobbik kijelentette, hogy ha kormányra kerül megvonja a szekta egyházi státuszát.
Ha ennyire elutasítjátok a Hit Gyülekezete propagandáit (ezt a csatornát) akkor már csak egy valamit nem értek.
Miért hisztek a dzsihádfigyelőnek és a többi muszlimgyűlölő oldalnak?
Azt megértem ha ellenzitek a bevándorlást, erre ezer okotok is van, de az Iszlámot mint vallást miért gyűlölitek? Miért dőltök be a Hit Gyülekezete propagandáinak, amikor a fenti esetben meg élesen elítéltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!