Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Szerintetek...

Jobbikosok! Szerintetek mennyi igaz ebből a videóból? Mekkora a valóságtartalma?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek, mennyire hihető? Mennyire hisztek ennek a videónak?

https://www.youtube.com/watch?v=1bMkN5eiJOQ

2016. júl. 16. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Azzal nem mondtál semmit h belinkeltél ismertebb tagokat, de én kérdem ki a többségi zsidók és többségi hitgyülije. Nem fogsz tudni felsorolni senki se,de a többséget biztos nem.
2016. júl. 16. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
10-es, a válasz a kérdésedre: Novák, a 0:33-nál lévő tag is elég visszataszító és tenyérbemászó, Bródy, Kornis Mihály, az 1:36-os is gyanús, 1:53-as is, Dés László, a 2:50-es író neve nem ugrik be, Nagy Bandó, Gesztesi. A civilek többsége nem az.
2016. júl. 16. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
13as ezek közül egy hitgyülis, de még a videó megjelenésekor nem volt az, 1 pedig zsidó. Ez mondhatni nem a többség, még kisebbségnek se elég.
2016. júl. 16. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
14-es, nem a hitgyülisekre gondoltam.
2016. júl. 16. 21:02
 15/18 A kérdező kommentje:

51%-os, a válaszaid teljesen irrelevánsak, az is építő jelegűbb lenne ha leírtad volna a fokhagymás amuri kagylósaláta receptjét.

Azért linkeltem be a wikipédiás oldalt, mert akad akik szerepelnek a videóban. Vannak akik például nem is hivatalos tagok, csak minden héten odajárnak agymosatásra.

Akárhogy is próbálod bizonyítani, hogy nem zsidók vagy nem hitgyülisek, azt nem tudod letagadni, hogy az egész csatorna mögött a Hit Gyülekezete áll.

De nem is neked szólt a kérdés.

A jobbikosokhoz szól most szavam:

Ha a Hit Gyülekezete propagandáira nemet mondotok, mint például ezekre a szánalmas Jobbik mocskoló videókra, akkor az ugyanennyi igazságtartalmú Iszlám mocskoló hitgyülis propagandákat (pl dzsihádfigyelő) miért veszitek komolyan?

2016. júl. 16. 21:40
 16/18 Nagy Jona válasza:
28%
Figyelj ha jól tudom a jobbikosok utálják a zsidókat és a romákat.De javíts ki ha tévedek.A Hit Gyülisek legalább nem rasszisták csodálkozol hogy elkészült ez a videó? Mellesleg honnan ismered ennyire jól a Hit Gyüliseket?
2016. júl. 17. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Én még mindig nem értem ,hogy ,hogy a francba kerül ide Izrael... (mert semmi köze az egészhez)
2016. júl. 17. 14:25
 18/18 partizana ***** válasza:
100%

"Figyelj ha jól tudom a jobbikosok utálják a zsidókat és a romákat.De javíts ki ha tévedek"

Tévedsz. A rasszisták utálják őket, nem a Jobbikosok. Az, hogy sok rasszista szavaz a Jobbikra az teljesen más dolog, sok rasszista szavaz a Fideszre sőt az MSZP-re is, ez nem pártok pártolásától függő dolog.

2016. júl. 20. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!