Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jobbikosok nagy része rasszista avagy sem?
A jobbikosok valójában gyilkos fasiszták, akik reggelente kimennek a határra és hobbiból ártatlan menekült gyermekek torkát lenyilazzák lóról hátrafelé ülve. Miután végignézték, ahogy a szegény kis romlatlanok elvéreznek, kiszedik a szívüket és árpádsávos lobogó mellett megeszik. Ezután hazamennek és SS indulókra verik és kínozzák a családtagjaikat. Estére pedig betérnek egy kocsmába ahol tetovált turulos kopaszokkal kiszemelt éjjel-nappal hangyaként dolgozó szorgalmas roma származású polgárokat terrorizálnak, miután kibeleztek egy pár 150-es iq szintű meleg matematika professzort.
Amit leírtam azok 100%-ban igazak az összes jobbikosra.
DE!!!
Van remény!
Mi liberálisok, a jobbik nácifasisztahungarista sötétségében fényként hordozzuk a haladó és progresszív idéáinkat. Egyedül csakis mi tudunk ennek véget vetni.
Ezért szavazz már most ránk!
Először fogok szavazni 2018-ban, és minek után a Fidesznél úgy érzem szembeköpte magát így jó eséllyel a Jobbikra.
Ettől még nem vagyok rasszista, a kuruc.info nem köthető konkrétan a Jobbikhoz csak az exjobbikos Novák Elődhöz. Mind a portált mind Előd politikáját és megnyilvánulásait megvetem.
"A cigánybűnözés egy jelentéssűrítő szóösszetétel, amely egyrészt a cigányok által elkövetett bűncselekményeket jelöli, másrészt azokat a bűncselekményfajtákat, amelyeket főképp cigányok követnek el. A szó a Kádár-rendszerben a rendőrségi, kriminológiai szókincs részét képezte, a rendszerváltás óta használatát kerülik..."
Forrás: [link]
Ezek szerint a kommunisták is rasszisták voltak, sőt én is, amiért a rasszista wikipédiát hozom fel forrásként. De ha mindez nem lenne elég, létezik már rasszista sebtapasz is, a fehér csokiról meg már nem is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!