A jobbikosok miért jönnek folyton ezzel a "nem vagyok rasszista" szöveggel?
Egyfolytában ez megy náluk.
- Nekem semmi bajom a cigányokkal, de a többségük bűnöző, de most nehogy azt higgyétek, hogy rasszista vagyok, de a cigányok kötekednek és folyton csak lopkodnak, de nem, én még véletlenül sem vagyok rasszista...
Miért nem ismerik be, hogy rasszisták?
"Biztos van köztük olyan is aki rasszista de...a cigányok nagy része tényleg ilyen, és ha ezért utálja valaki őket az nem rasszizmus. Ha csupán a származások miatt utálnák őket, az lenne rasszizmus..."
És szerinted, amikor valaki azt mondja, hogy na, ez cigány, szóval tuti bűnöző, akkor végülis nem a cigány származása miatt bélyegzi őt bűnözőnek?
Nekem nem kell bemutatni, hogy milyenek, de én vállalom is, hogy rasszista vagyok. Mások miért nem?
A párt semmiképpen nem vállalhatja, nem lehet nyíltan rasszista.
Burkoltan, rejtetten már igen, az nem bizonyítható.
Gondolom a szavazók is így gondolkodnak.
Rendben van, csak ez számomra elég visszataszító és kétszínű így.
Kb. mint a patkányok a csatornában.
Mert annak ellenére hogy szerintük a társadalmi többség egyetért velük mégis félnek, attól hogy ha nyíltan vállalják a dolgot, szavazatokat, népszerűségeket, jövőbeli kapcsolatokat buknak. A jelző pejoratív mivoltától félnek, amit szerintük objektív és kettősőmércétől mentes módon csakis az általuk nem szimpatikus egyének ellen szabadna alkalmazni.
Gyáva, önkényes és gerinctelen, ahogy a többi formáció, de ha egyszer a szavazótáborok is ilyenek, ezt várják el a magyar elittől.
A nemzetiszocializmus, rasszizmus, antiszemitizmus tabunak számít az EU-ban.
Ha megnézed, a többi Jobbikhoz hasonló európai párt is megváltoztatta a kommunikációját.
De, szerintem ez csak valamiféle trójai faló.
Így lehet választásokat nyerni.
A főnöknek is így sikerült a 30-as években.
Ő is próbálkozott puccsal, meg keményebb szövegekkel.De a legjobb eredményt akkor érte el, amikor demokratikus úton indult és visszább vett.
Így elért több, mint 30 százalékot.A többi meg jött magától:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!