Miért mondják azt a jobbikosok hogy aki nem jobbikos az nem magyar?
Nem provokálni akarok ha annak is tűnik a kérdés nem annak számon. Csak nem értem h a jobbikosok mért nem tolerálják azt aki más párlat szimpatizál mert neki az ö politikájuk jobban tetszik.
Elvileg ezért is van több párt nem pedig egy.
Számtalan hozzáoszlást olvastam ilyenről és érdekelne.
Én magam azért vagyok liberális bármennyire is nem teszik embereknek, de a saját bőrömön tapasztaltam, végig kísérte a gyerekkoromat a radikális nevelés, ami nem is volt fájdalom mentes.(De nem mennék át önsajnálatba) Így tudom hogy a radikalizmus amit a jobbik is képvisel milyen károkat tud okozni embereknek.
Ez az általuk képviselt erőszakos hozzáállás egyáltalán nem tetszik.
Többek között ezért is vagyok liberális.
25 F
Ilyen kérdésnél elsőnek azt kellene megbeszélni,hogy kit értünk magyarnak.
1 Bárki akinek van magyar állampolgársága mint pl. Fekete Pákó
2 Vagy akinek a vérvonala valamennyire magyarnak mondható,mert ha jól tudom max az ország 10% legjobb esettben tiszta magyar
A kérdésedre talán azt tudom válaszolni lehet a cigányokra céloz,mert az biztos,hogy közöttük egyet sem találsz.
"Vagy akinek a vérvonala valamennyire magyarnak mondható,mert ha jól tudom max az ország 10% legjobb esettben tiszta magyar "
Nincs az annyi. Megközelítőleg 2-300 ezerre tehető az ősmagyarok lélekszáma.
Az sem tiszta magyar, aki azt állítja, hogy visszatudja vezetni a családfáját.
Egyrészt írásos emlékek az első 1-2.000 évről még nincsenek. Másrészt még az Árpád-házi királyok sem voltak tiszta magyarok, mert mindegyik külföldi uralkodóházzal házasodott össze.
Én nem vagyok Jobbikos.
De, nem értem, hogy egy liberális miért háborodik fel ezen, ha azt mondják rá, hogy nem magyar.
Hisz ők a kozmopolita, internacionalista, multikulturalista dolgokban hisznek.Mi szükségük van a magyarságukra?
Meg amúgy is,egy liberálisnak nem jelent semmit a magyarsága.
Akiket én ismerek, ők zsigerből utálják a magyar kultúrát meg az itteni embereket.
Miért sértődnek meg, ha azt mondja valaki rájuk, hogy nem magyar?
9-es, semmi köze a liberalizmusnak azokhoz, amit felsoroltál
a liberalizmus, mint politika eszme lényege a jogállamiság, és a teljesítményelvűség
a liberalizmus lényege, hogy nem a származásom határozza meg a sorsomat, hanem, hogy mennyit hozok ki magamból, hogy ha én egy szegény családból származom is, akkor munkával, tanulással, kitartással lehetőségem van javítani a sorsomon, és jobb életet biztosítani a gyerekeimnek
lehet, hogy nem vagy jobbikos, de amiket írtál, én eddig csak jobbikosoktól hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!