Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP-DK-LMP-PM-Együtt-Jobbik...

MSZP-DK-LMP-PM-Együtt-Jobbik szavazók. Támogatnátok a következőt?

Figyelt kérdés

2018-ra a fentiek koalíciót kötnek a közös érdekek jegyében.

Vállalják, hogy a fidesz által bevezetett antidemokratikus intézkedéseket (pl választási törvény) eltörlik, leváltják Polt Pétert, az elmúlt évek korrupcióit kivizsgálják, és 2019-re feloszlatják magukat, az új rendszerben pedig önállóan indulnak el az új választásokon.

Támogatnátok? Mivel elég erős ellentét van az LMP-Baloldal - Jobbik-Baloldal, Jobbik-LMP között, ezért nehezen elképzelhető egy ilyen koalíció, viszont jelen kérdésben 1 évre szóló együttműködésről lenne szó, a közös érdekek miatt, amelyek minden választó érdekeit is szolgálják, pártállástól függetlenül.

2016. dec. 29. 16:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

"Te nem érted, hogy a magyar már annyira szenved a Fidesz rémuralom alatt, hogy bármit hajlandó, persze csak átmenetileg, fogyasztani. Azt az összeöntött cuccot is amit magyarázol, simán."

Én független vagyok, de nem érzem a rémuralmat. Te nem éltél még rémuralomban szerintem...

2016. dec. 29. 17:55
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire szenved a magyar a fidesz rémuralom alatt, akkor 2018-ban kiesik a parlamentből, sima ügy. A fentiek közül meg győz a legjobb. Azt a kis időt meg már fél lábon is kibírjátok. Nem értem a problémátokat.
2016. dec. 29. 17:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, mert a választási rendszernek hála, nincs más lehetőség.
2016. dec. 29. 19:46
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

B+ itt is milyen sötétség van.

Menj el Kelet-Magyarorszagra, vagy kerülj kórházba, utána remuralmozz, agymosott gyökér.

2016. dec. 29. 19:48
 25/25 Gotland ***** válasza:

A választási rendszer megváltoztatásáig, igen.

Tehát az 1 év még tűrhető.

2016. dec. 29. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!