MSZP-DK-LMP-PM-Együtt-Jobbik szavazók. Támogatnátok a következőt?
2018-ra a fentiek koalíciót kötnek a közös érdekek jegyében.
Vállalják, hogy a fidesz által bevezetett antidemokratikus intézkedéseket (pl választási törvény) eltörlik, leváltják Polt Pétert, az elmúlt évek korrupcióit kivizsgálják, és 2019-re feloszlatják magukat, az új rendszerben pedig önállóan indulnak el az új választásokon.
Támogatnátok? Mivel elég erős ellentét van az LMP-Baloldal - Jobbik-Baloldal, Jobbik-LMP között, ezért nehezen elképzelhető egy ilyen koalíció, viszont jelen kérdésben 1 évre szóló együttműködésről lenne szó, a közös érdekek miatt, amelyek minden választó érdekeit is szolgálják, pártállástól függetlenül.
"Te nem érted, hogy a magyar már annyira szenved a Fidesz rémuralom alatt, hogy bármit hajlandó, persze csak átmenetileg, fogyasztani. Azt az összeöntött cuccot is amit magyarázol, simán."
Én független vagyok, de nem érzem a rémuralmat. Te nem éltél még rémuralomban szerintem...
B+ itt is milyen sötétség van.
Menj el Kelet-Magyarorszagra, vagy kerülj kórházba, utána remuralmozz, agymosott gyökér.
A választási rendszer megváltoztatásáig, igen.
Tehát az 1 év még tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!