Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most így hónapok elteltével,...

Most így hónapok elteltével, szerinted ért valamit az október 2. -i népszavazás?

Figyelt kérdés

Szerintem felesleges pénzkidobás volt, a több milliárdos kampánnyal együtt.

- Érvénytelen lett, a Fidesznek köszönhetően akik még úgy módosították anno a törvényt hogy 50%-os részvétel kell hogy érvényes legyen.

- Nem lett belőle alkotmánymódosítás se, de most majd mielőtt írná valaki a "Jobbik miatt nem lett" a Jobbik megmondta ha eltörlik a letelepedési államkötvényeket akkor megszavazzák. A Fidesz ezt lesöpörte.

- Miután kiderült hogy 3 millióan szavaztak a "NEM"-re, a Fidesz mindenkit magáénak akart azokból, és dédelgették az "új egység" szlogent.

- Plusz poén, azóta már dupla annyian vettek letelepedési kötvényt és még Szíria szomszédságába plázába árulják.

2016. dec. 27. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja , és mielőtt anyázni kezdenék, ezeket a "cimkéket" nem én találtam ki. Ezek a pártok saját magukra is szivesen használják. Mondjuk a jobbik a radikális jobboldalit szokta a szélső helyett.
2016. dec. 27. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem láttam értelmét akkor sem és most sem. Inkább csak a Fidesznek volt jó, egy "előzetes terepszemlére".
2016. dec. 27. 14:12
 13/20 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Semmi értelme nem volt.Pénzkidobásnak és nagyzolásnak természetesen ért valamit a dolog.A kormány felmérte azt,hogy hány millió ember van,akiket még meg lehet kvótaellenes kérdésekkel téveszteni.

Hiába volt meg a 3 millió nem szavazat,nem érte el az 50%-os (érvényes) részvételt.

A többség otthon maradt.

Természetesen én azokat is becsülöm akik Igen-Nemmel érvénytelenül szavaztak.

2016. dec. 27. 15:19
 14/20 MolotovPunk ***** válasza:
100%
A kormány félrebeszél,nincs semmiféle új egység.Soha sem volt még ilyen megosztott és szétszakadt ez az ország,mint mostanában...
2016. dec. 27. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
38%-os, te tényleg végtelenül buta vagy
2016. dec. 27. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
15. Na igen...ez a végső "érv". Személyeskedsz, meg hülyeségeket beszélsz, de nem zavar meg kicsit sem, ha valaki rámutat, és elmagyarázza, hogy miért. Te már felülemelkedtél a vitán , meg az érvelésen ugye? A kva anyd, meg a buta vagy az a tengely, ahol az okosságot mérik szerinted.
2016. dec. 28. 07:07
 17/20 anonim ***** válasza:

36%, te már itt vagy jó ideje az oldalon, ezerszer írtam már rengeteg súlyos, cáfolhatatlan érvet, amire te és a magadfajták meg se próbálnak reagálni, csak odaböfögik, hogy baller idióta, vagy náci jobber. Ez az igazság. A magadfajtának nem érdemes érvekkel elôállni, ti csak mantrázzátok az orbáni demagógiát, és bele se gondoltok abba, hogy tulajdonképpen mit tesz az országgal. Különben is, egy olyan embernek iért van szüksége érvre, aki minden helyzetben hûséges kutyaként csaholva követi gazdáját, viktort, és nem számít megint mekkorát hazudott megint, vagy mennyi pénzt lopott el, ugyanúgy imádja tovább viktort meg a fideszt. Na ez megy szembe minden érvvel. De nyugi, tudom hogy mindenrôl a kommunisták, nácik, meg libsik tehetnek...

Egy szaros provokátor vagy, ezért nem érdemelsz érvet, csak hogy elküldjenek a k...... Anyádba

2016. dec. 28. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Jóideje? kb 2 hónapja volt itt 3 hszem, meg 2 napja irtam gyakrabban ide. Nagyon összekevered a szezont a fazonnal, az egyik kollégádat moderálták ki anyázásért, (teszem hozzá fel lett ponta az "érve" 100%ra...érted, az, hogy akva anyámat, szerintetek 100%ot ér, az, hogy a parlamentben bizony baloldali, meg jobb oldali pártok vannak, 0-át) Miylen érvről beszélsz? Meg miylen orbáni demagógiáról? Én személy szerint pintr nem tudom mi a jelenlegi orbáni álláspont arról, hogy a kva anyámat e, vagy sem, illetve a baloldali pártra szavazók baloldaliak e, satöbbi. Nekem nyolc egyébként, de ne tegyél már te, meg a haverjaid úgy, mintha nem gyűlölködő suttyók lennénetek, hanem "érvelő" okosemberek. Egyébként is, mi az, hoyg "mit tesz orbán" az oprszággal? Hát mit tesz kölyök? Magyarázd el nekem. Persze te tudod, mert a 444-index tengelyről csak fel kell böfögnöd. (utóbbi bevallottan gonzó stílust képvisel, ami konkrétan annyit tesz, hoyg nyiltan, politikai szándékból elferdítik a híreket de nem érdekes...)
2016. dec. 28. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:
nem utóbbi, hanem előbbi (a 444)
2016. dec. 28. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Az a kolléga én voltam, én küldtelek el a kva anyádba, csak azóta ugrott a százalékom. Látom válaszolni nem sikerült, csak mellébeszélni. Szerinted van értelme leírnom, miért teszi tönkre az országot a fidesz, vagy ugyanúgy folytatnád a fideszimádó, érvtelen (mert te vagy az érvtelen) ámokfutásod? Na ugye. De azért mégis megtisztelem nyomorult pofádat, hogy egy egyszerûsített érvelést ideböfögjek:

-lopnak

-vállalkozásokat tesznek tönkre, hogy a sajátjuknak több hely legyen a piacon (nem az indexrôl szedtem, személyesen ismerek ilyeneket, ha hiszed, ha nem)

-lopnak

-migránsok ellen szítanak, miközben a gazdag féreg arab terroristáknak árulják a kötvényeket Irakban 300ezer euróért, ami feltehetôleg egy orbán/rogán/habony/mészáros közeli kajmán offshor cég számláján landol, még csak nem is az államkasszában

-egészségügyet leszarják, stadionok vannak

-nincs lassan ellenzéki média, ha valami nem tetszik nekik, lejáratják, a napilapok, tv adók, rádió csatornák többsége fideszes

-lopnak

-hazudnak

-megosztják a népességet, a nem fideszes réteg elleni folyamatos sajtóhadjáratok, vagy kommunista, vagy náci az, aki nem rájuk szavaz (egyébként ez a mentalitás rajtad és a magadfajta fideszes sëggarcúakon is tükrözôdik)

-kövér, kósa diktatórikus ámokfutása a parlamentben, kitiltanak lassan minden ellenzéki újságírót

-a hazudozásaik ellenére nincs magyar gazdaság, az Uniótól kapott pénzeket meg vagy elhárdálják vagy ellopják (helikopter, milliós táskák)

-nemzeti és keresztény öntudat országa? Vagy inkább a milliárdos, agyhalott, analfabéta gázszerelôké, meg a dagadt, hörcsögpofájú médiaterminátoroké? Miközben lenne mit megoldani, ezek az ember dôzsölnek, többek közt a te pénzedbôl is, te idióta.

Most ennyi jutott eszembe hirtelen... Ja, és még lopnak is.

A fidesznek még a balfäsz mszp-t is sikerült nagyságrendekkel alúlmúlnia, és ti még tapsikoltok is neki, az olajozott gépezetük nagyszerû elemei vagytok ti is. Néha ki kéne kapcsolni az m1-et meg a tv2-t is körülnézni a világban.

Na ennél több idôt nem vagyok hajlandó rád szentelni, többet nem válaszolok neked, mert egy nyomorék vagy.

Azon meg gondolkodj el, miért csak 38%-os vagy.

2016. dec. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!