Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most így hónapok elteltével,...

Most így hónapok elteltével, szerinted ért valamit az október 2. -i népszavazás?

Figyelt kérdés

Szerintem felesleges pénzkidobás volt, a több milliárdos kampánnyal együtt.

- Érvénytelen lett, a Fidesznek köszönhetően akik még úgy módosították anno a törvényt hogy 50%-os részvétel kell hogy érvényes legyen.

- Nem lett belőle alkotmánymódosítás se, de most majd mielőtt írná valaki a "Jobbik miatt nem lett" a Jobbik megmondta ha eltörlik a letelepedési államkötvényeket akkor megszavazzák. A Fidesz ezt lesöpörte.

- Miután kiderült hogy 3 millióan szavaztak a "NEM"-re, a Fidesz mindenkit magáénak akart azokból, és dédelgették az "új egység" szlogent.

- Plusz poén, azóta már dupla annyian vettek letelepedési kötvényt és még Szíria szomszédságába plázába árulják.

2016. dec. 27. 11:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Meglepő, én már szeptemberben azt mondtam hogy felesleges. Ha törvényt akarnak módosítani, úgyis fognak, sose érdekelte az emberek véleménye őket.

Lásd, meglett az eredmény, a kormány közeli médiák szerint kiderült hogy az országban van 3 millió fideszes ( merthogy ennyien szavaztak a nem-re ), óriásit növekedett a párt, illetve mivel az érvényesen szavazók 98%-a mondta hogy nem, ezért felkapták az "emberek nemet mondtak", illetve "98% nem, az emberek döntöttek" szlogeneket. És lásd, törvény, illetve alkotmány módosítás még így sem lett belőle.

2016. dec. 27. 11:21
 2/20 anonim ***** válasza:
3%

"Plusz poén, azóta már dupla annyian vettek letelepedési kötvényt és még Szíria szomszédságába plázába árulják."

Ennyire hülye nem lehetsz. A letelepedési kötvény ára 300 ezer Euró, azaz 93 millió forint.

2016. dec. 27. 11:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem ért!

Dudod mit ért ez az egész mizéria, mire volt "jó"?

Ezzel a "népszavazásnak" nevezett kampánnyal összesítették, hányan támogatják a "nemzethy kormányt" :D

A 9 millió lakosból 3millióan "mondtak nemet", vagyis 98% utsította el a "kényszerkvótát" :D

Jól tud számolni a Fidesz xD

2016. dec. 27. 11:52
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Akik a népszavazás kormánykampányának költségvetéseit felügyelték és akik megkapták az ehhez köthető megbízásokat, azokban biztosan megérte.

20 milliárd forintról van szó.

2016. dec. 27. 12:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek, kérdezô. De hát ezt már megszokhattuk a fidesztôl.
2016. dec. 27. 12:45
 6/20 anonim ***** válasza:
13%
2es felesleges "ezekenek" bármit pofázni, lenulláznak. Tulajdonképpen itt lehet nagyon jól látni, hogy a széljobb Jobbikosok, és a balosok között 0 különbség van. Korlátolt szemellenzős az összes. Csak hajtogatják a hülyeségeiket. Nem véletlen, hogy a Vona rámozdult a balos szavazókra is.
2016. dec. 27. 12:57
 7/20 anonim ***** válasza:
4%
7 mondtam széljobbost is.
2016. dec. 27. 13:08
 8/20 anonim ***** válasza:
4%
egyébként éppen erre utaltam. Olyan mindegy, mit pofázik itt az ember...
2016. dec. 27. 13:12
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Tehát aki nem a fideszre szavaz, az vagy balos (szemét) vagy náci (szemét)? Magyarul szerinted az országban csak a fidesz szavazók a normális emberek. Ennél szánalmasabb, abszurdabb, hányadékabb eszmefuttatással én még nem találkoztam. Egy buta szardarab vagy.
2016. dec. 27. 13:15
 10/20 anonim ***** válasza:
13%
Nem akarlak elkeseríteni, de a magyar parlamentben ez a felhozatal. Van a baloldal illetve marginális liberális elemek, van a konzervatív , meg van a széljobb. Egyébként igen. Nagyon úgy látom, hogy a normalitást manapság a fidesz a képviseli.
2016. dec. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!