Most így hónapok elteltével, szerinted ért valamit az október 2. -i népszavazás?
Szerintem felesleges pénzkidobás volt, a több milliárdos kampánnyal együtt.
- Érvénytelen lett, a Fidesznek köszönhetően akik még úgy módosították anno a törvényt hogy 50%-os részvétel kell hogy érvényes legyen.
- Nem lett belőle alkotmánymódosítás se, de most majd mielőtt írná valaki a "Jobbik miatt nem lett" a Jobbik megmondta ha eltörlik a letelepedési államkötvényeket akkor megszavazzák. A Fidesz ezt lesöpörte.
- Miután kiderült hogy 3 millióan szavaztak a "NEM"-re, a Fidesz mindenkit magáénak akart azokból, és dédelgették az "új egység" szlogent.
- Plusz poén, azóta már dupla annyian vettek letelepedési kötvényt és még Szíria szomszédságába plázába árulják.
Meglepő, én már szeptemberben azt mondtam hogy felesleges. Ha törvényt akarnak módosítani, úgyis fognak, sose érdekelte az emberek véleménye őket.
Lásd, meglett az eredmény, a kormány közeli médiák szerint kiderült hogy az országban van 3 millió fideszes ( merthogy ennyien szavaztak a nem-re ), óriásit növekedett a párt, illetve mivel az érvényesen szavazók 98%-a mondta hogy nem, ezért felkapták az "emberek nemet mondtak", illetve "98% nem, az emberek döntöttek" szlogeneket. És lásd, törvény, illetve alkotmány módosítás még így sem lett belőle.
"Plusz poén, azóta már dupla annyian vettek letelepedési kötvényt és még Szíria szomszédságába plázába árulják."
Ennyire hülye nem lehetsz. A letelepedési kötvény ára 300 ezer Euró, azaz 93 millió forint.
Semmit nem ért!
Dudod mit ért ez az egész mizéria, mire volt "jó"?
Ezzel a "népszavazásnak" nevezett kampánnyal összesítették, hányan támogatják a "nemzethy kormányt" :D
A 9 millió lakosból 3millióan "mondtak nemet", vagyis 98% utsította el a "kényszerkvótát" :D
Jól tud számolni a Fidesz xD
Akik a népszavazás kormánykampányának költségvetéseit felügyelték és akik megkapták az ehhez köthető megbízásokat, azokban biztosan megérte.
20 milliárd forintról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!