Horn Gyula miért vesztett az 1998-as választásokon? Volt egy olyan ígérete hogy ingyen utazhatnak a Malév járatain a nyugdíjasok
"Na mégis mi? Szerinted? Mondjuk az, hogy csont nélkül elvesztette a következő választást? 54%-os mandátumarányt degradált vissza 30 valamennyire."
Ja, mert a második fordulóban Torgyán József 82 kisgazda jelöltet visszaléptetett a FIDESZ javára.
55%
vicceske vagy... csak magad alatt vágod a fát...
Egy szót sem úgy mondtam ahogy most te fiam. Te is tudod, és mind akik olvassák, (és értelmesebbek...) .
Csak tudnám, miért fáj neked ennyire hogy vagyok olyan empatikus hogy értékelem azt amit megcselekedett annak dacára hogy mekkora hibát is vétett 20 évvel előtte..
Annyi a dolog hogy úgy érzem tisztelettel tartozunk neki azért amiért kiállt és dolgozott teljes mellszélességgel annyi év után is. Az adósságát lerótta de nem azért mert ő kérte hogy tehesse hanem mert a III. Magyar Köztársaság megadta neki a lehetőséget hogy tehesse meg. Ő kormányozta az országunkat és nem akárhogy! Mégha ez se tetszik.. Ennyi. Lehet pufajkásozni de nem csak bűne van egy embernek. És a bűnünket ritkán hozzuk helyre. Bár tudom megint jössz azzal hogy neked nem számít az amit tett a 80-as években meg a 90-es években, csak 56-ban lohadt pufalkás..
Ennyi. Nem kell humorizálni hogy avassuk szentté...Vagy lenyeled vagy nem.
"Ja, mert a második fordulóban Torgyán József 82 kisgazda jelöltet visszaléptetett a FIDESZ javára."
Remélem nem tűnt fel, hogy ettől még ugyan úgy kevesebb szavazatot kaptak mint előtte.
"Remélem nem tűnt fel, hogy ettől még ugyan úgy kevesebb szavazatot kaptak mint előtte."
Te, hogy pontos legyek "siralmasan nagyot bukó"-nak nevezted és tényleg olyan hatalmas szám az első fordulóban 243 172 szavazó elvesztése úgy, hogy 12,66% alacsonyabb volt a részvételnél. A szavazatok arányát figyelembe véve 0,98% javított.
aa lepontozást egyébként biztos lehet élvezni, de ettől még nem volt érdemi egy reakció sem a mondandóimra... ;-)
csak ennyit akartam még ma
https://www.youtube.com/watch?v=lyVnzRte6do
halálhírében sem a pufajka volt a fő motívum..
úgy látszik nem csak én hangoztatok bizonyos dolgokat, hanem a hírtövö is.. ;-)
"Te, hogy pontos legyek "siralmasan nagyot bukó"-nak nevezted és tényleg olyan hatalmas szám az első fordulóban 243 172 szavazó elvesztése úgy, hogy 12,66% alacsonyabb volt a részvételnél. A szavazatok arányát figyelembe véve 0,98% javított."
Még mindig nem tűnt fel, hogy nemhogy javított, hanem 20%-ot olvadt a párt? Ennyire hogy az anyámba lehet szembe menni a tényekkel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!