Miért tagadják, hogy van iszlamizáció?
Az iszlamizáció nem azt jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra, Európa iszlám lesz.
Ez egy hosszú évtizedes folyamat.
Az iszlamizációnak vannak látható jeleti, az nem veszi észre, aki vak.
Belgiumban,Franciaország már látszik.
Az egyre nagyobb muszlim befolyás miatt megváltozik az utcakép.A kocsmák eltűnnek, helyüket sisa bárok veszik át.
-A butikok kínálata átalakult, "bögyös" ruhák helyett, hidzsáb, bikinik helyett a burkinik lesznek többségben.
-Sok helyen csak halalaos húst lehet kapni, nagyítóval kell keresni normális hentesüzletet.
-A sertéshúskínálat csökken.
-Az oktatás, kultúrpolitika is fokozatosan módul, "iszlám kompatibilissé" válik.Az iskola menza kínálata átalakul.Vannak intézmények, ahol a karácsony,mikulás,egyéb keresztény eredetű ünnepek jelentőségét mesterségsen csökkentik a muzulmánok nyomására.
Ezek a dolgok évről évre fokozódnak, növekszik a területük, az elterjedésük.
Minek lehetne ezt nevezni, ha nem iszlamizációnak?
" nem 1472%, hanem 1,472!!! Kb másfél %. 40 év alatt! "
NE HAZUDJ! Nezd meg az adatokat, ki is masolom neked: "one looks at the number of rapes, however, the increase is even worse. In 1975, 421 rapes were reported to the police; in 2014, it was 6,620. That is an increase of 1,472%."
1975-ben 421 nemi eroszak tortent, 2014-ben 6620, ez neked masfel szazalekos novekedes??
A masik tablazatban megint hazudsz, ha esetleg nem tudsz angolul akkor segitek: nezd meg a "reported offences" vagyis jelentett esetek tablazatot, a grafikonon a bunesetek szama evrol evre no. A tobbi grafikonon ingadozo mutatok vannak, van amikor csokken van amikor no. Ha megnezed a legkorabbi adat 2000-bol valo,tehat boven a sved migransbefogadas utani idobol. Viszont az elozo forras pont a migransok elotti (1975) evtol veszi a buneseteket, had idezzek onnan:
"Forty years after the Swedish parliament unanimously decided to change the formerly homogenous Sweden into a multicultural country, violent crime has increased by 300% and rapes by 1,472%. Sweden is now number two on the list of rape countries, surpassed only by Lesotho in Southern Africa."
Az eroszakos bunozes 300%-al, a nemo eroszakok 1472%-al nottek.
Es csak egy kerdes: miert veded es tagadod az europai nok ellen elkovetett nemi eroszak holokausztot? Miert vagy himsoviniszta es bunreszes a noi nem elnyomasaban es meggyalazasaban? Komolyan ez lenne a liberalizmus?
Most voltam egy 100ezerfos olasz varosba
A tartomany legnagyobbika es itt a nemet hatar is egy kopesre
Hat nemtudom mirol beszelsz akkora karacsonyi kiallitas volt hogy pipikaka es a muzulmanok az a par db is orommel mosolyal az arcan nezegette a kinallatott egyaltalan nem voltak felhaborodva h miert nem allahot es a korant unnepeljuk
Mindenki vidam volt es elegedett senkit nem eroszakoltak meg
Az egyetlen amibe masok voltak h noknek volt kendo a fejukon de ennyi
Semmi eroszakos cselekmeny
Azt birom olyanok veszmadarkodnak akik se muzulmant nem lattak se korant nemfogtak a kezukbe de merem feltetelezni h megcsak a hatart se leptek at
"Ki telepíti direkt azért a muszlimokat ide, hogy a fehér fajt kiirtsák?"
Ne legyél már hülye. Hát a zsidók. Csak ezt így nem fogják neked kimondani, mert ők "nem nácik, csak..."
"Es csak egy kerdes: miert veded es tagadod az europai nok ellen elkovetett nemi eroszak holokausztot? Miert vagy himsoviniszta es bunreszes a noi nem elnyomasaban es meggyalazasaban? Komolyan ez lenne a liberalizmus?"
Kedves Erika!
Határozottan visszautasítom a vádakat és kikérem magamnak! Sem himsoviniszta, sem bűnrészes nem vagyok, sosem tagadtam a nők elleni erőszak létét és határozottan elutasítom az erőszak minden formáját. Nem tudod, hogy ki vagyok, nem ismersz, így azt sem tudhatod, hogy nem vagyok liberális sem, csak a magadfajta kiáltja rá ezt arra, aki nem ért egyet a jelenlegi kormánnyal. De a személyeskedés a jobboldal részéről elég gyakori azokkal szemben, akik kritizálni merik a mostani rendszert, reális érvek nélkül természetesen.
Viszont kormányoktól függetlenül visszautasítom a korrupciót, a hazugságot és a manipulációt, illetve az emberek tudatos egymásnak ugrasztását is, ezektől most is, 5, 10, 20 éve is hányingerem volt.
Azt, hogy a migráció probléma és valamit kezdeni kell vele, sose tagadtam, viszont napjainkban ezt a problémát más, súklyosabb problémák elfedésére használják föl. Írásodból is kiderül, hogy a probléma 40 éves, tehát nem a mai és nem is az "elmúlnyolcév " a felelős érte. Viszont ezt egyesek bizonyos dolgok elfedésére használják: pl: a korrupció, a tehetetlenség, a lopás, az oktatás és az egészségügy tönkretétele, a Pharaon-hoz hasonló bűnözők támogatása, a letelepedési kötvénybiznisz, az egy napon belül kiderülő hazugságok, egymásnak homlokegyenest ellentmondó nyilatkozatok, a 42%-os gyermekéhezés (KSH), a dolgozói szegénység, a világrekord áfakulcs stb. stb. És mindezek közben természetesen 7 év kormányzás után is a baloldal a hibás, meg Gyurcsány. Ez elég szánalmas kommunikáció...
Ezek helyett a valós problémák helyett jössz nekem itt a svédországi bűnözési rátákkal... De az is probléma nyilván, de oldjuk meg először a mieinket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!