Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európaiak kezdik felhúzni...

Az európaiak kezdik felhúzni a kesztyűt az iszlám ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a cikk a nyugat-európai szabadelvűség kettősmércéjéről szól.Keresztet hordani nem szabad, de a muszlim fejkendő rendben van.

Itt pedig betiltják a fejkendőt:

[link]

"Az iskola muzulmán fiataljainak nagy része megbélyegezte, és nem tisztességes lányoknak nevezte a szabályokat betartókat, elfogadhatatlan nyomást gyakorolva rájuk."

Vagyis, szerintük mindenkinek abroszban kellene járni.

Ugyanaz a sztory, mint Angliában.Ahol a szaracénok miatt változtattak az iskolai menzán, vagyis ők nem kaptak sertést.De, ez sem volt jó nekik, mert a konyhás ugyanazzal a kézzel megfogja az ő ételüket is, mint amivel az európai diákok sertését.

A burkini, meg a fejkendők félelemkeltőek.Egy idegen vallás, idegen kultúra egyre nagyobb befolyását jelentik.

Ahogy a példa is mutatja, nem szabad nekik engedni, ugyanis hódítani akarnak, de ezt ők maguk sem veszik észre.

2016. szept. 6. 08:40
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:
52%

Nem húzzuk fel a kesztyűt, mert azt is betiltjuk a fejkendővel együtt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__808..

2016. szept. 6. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Populista ökörség az egész. Szerintem egyedül az arcot eltakaró viseleteket kellene betiltani, azt is csak közterületen, a többivel semmit nem ártanak.
2016. szept. 6. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
#2:Ezzel én is egyetértek,annyi kiegészítéssel,hogy a nyakban viselt kereszt sem árt senkinek.
2016. szept. 6. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig az összehasonlithatatlanokat hozod össze? Nehogy érthetö legyen? Europai, szemben iszlám. (A matematikusok kezdik felhúzni a kesztyűt a kertásás ellen?)
2016. szept. 6. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a személy azonosításárára alkalmas testrészeket, arcot, fület eltakaró öltözeteteket kellene tiltani illetve azokat amiket félelemkeltésre használnak.Ez utóbbi sajnos mindig eset függő és nagyon nehezen bizonyítható.

A burkinit viszont tiltanám. Utcai ruhában, vagy egy sima pólóban, atlétában sem engednek a medencébe.

A burkini egy normál fürdőruhához képest nagy felületű és sokkal inkább megtapadhatnak benne a kórkozók.

Vegyen fel búvár ruhát ha mindenképpen el akarja takarni a testét. Az senki sem zavarna és közegészségügyi problémát sem okozna.

A teljes test eltakárásban még az a probléma, hogy senkinek sincs lehetősége felmérni, hogy az illetőnek van e esetleg valamilyen fertőző bőrbetegsége.

Az egész az adott személy belátására van bízva, ami nem biztos, hogy megfelelő kontrolt jelent.

E mellett fontos lenne, hogy a burkinit viselő nők érvényesíteni tudják a jogukat, hogy akarnak e burkinit viselni vagy sem.

Nem tudom elképzelni, hogy egy emberi lény ha szabadon választhat, akkor a burkát vagy a burkinit választja. Valószínűbbnek tartom, hogy egy nő inkább a család, a férj és a vallási közösség nyomására hordja ezeket.

Az a szomorú, hogy a burkát eröltetők pont a szabadság jogok mögé bújnak el miközben ők azok akik megcsorbítják, a nők szabadság jogait azzal, hogy rájuk kényeszerítik ezt a középkorból itt maradt öltözetet.

Ha mondjuk egy nő azt mondja, hogy nem hajlandó viselni, akkor szerintem nagy a valószínűsége, hogy nagyon rövid időn belül családon belüli erőszak áldozata lesz és ettől senki sem tudja megvédeni, Sem az állam sem a rendőrség. Ezért inkább a burkát és a burkinit választja.

Pont ezért lenne szökség az általános betiltásra, hogy nem legyen lehetősége az adott személynek a mérlegelésre.

Olyanról személy szerint én még nem hallottam, hogy valaki kényszerből hordja a nagy aranykeresztet a nyakában, vagy kippah-t a fején, viszont olyanról igen, hogy kényszerből hordja a burkát.

Ha olyan lenne a társadaom általánosan, hogy egy nő biztos, hogy kizárólag a saját meggyőződéséből hordja, akkor azt mondom, hogy legyen engedélyezve és hordja.

Viszont amíg nem lehet megvédeni azokat akik csak kényszerből teszik ezt, addig szerintem általánosan tiltani kellene.

Pont ma olvastam hogy már az ISIS is tiltja a burkát a katonai létesítményei körül, mivel nem tudják azonosítani a burkát viselő embereket. Pedig korábban pont ők korbácsoltak halálra nőket amiért nem hordták a burkát. Most pedig bizony esetben azért fognak megölni nőket mert hordják.

Ott már az is baj ha nincs rajta burka, meg ha van rajta burka.

2016. szept. 6. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:

#2 "Szerintem egyedül az arcot eltakaró viseleteket kellene betiltani, azt is csak közterületen, a többivel semmit nem ártanak."

Pont a lényeget nem érted.

A burka az NEM DIVAT hanem vallás.

Ennek a vallásnak a hívői úgy gondolják, hogy azok a nők, akik nem viselnek burkát, azok mind prostituáltak, és szabadon molesztálhatók.

Ha a muszlim nőkről leveszed a burkát, akkor a férfiak meg fogják látni, hogy tisztelniük kell a nőiket burka nélkül is. És akkor nem lesz egyértelmű, hogy az európai nők mind prostik, mert LÉTEZIK tisztelhető nő burka nélkül...

2016. szept. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!