Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti nem aggódtok Európa iszlami...

Ti nem aggódtok Európa iszlamizációja miatt?

Figyelt kérdés

2016. dec. 13. 18:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem különösebben.
2016. dec. 13. 18:03
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
hulyesegek miatt nem szoktam aggodni.
2016. dec. 13. 18:06
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem, én az olyanok miatt aggódom mint te.
2016. dec. 13. 18:08
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Eleve a kérdès is èrtelmetlen, mert nem folyik iszlamizáció Európàban. A lakossàg cca. 5%-a muzulmán.(ès ez nagyon durva felülkerekítes!) Ez lenne akkora problèma?
2016. dec. 13. 18:21
 5/23 anonim ***** válasza:
43%

Nezzetek meg az emberi tortenelmet es evoluciot, az emberi fajok, rasszok folyamatosan tunnek el vagy olvadnak be. Ez a termeszet rendje, az eletrevalo rasszok (ciganyok, arabok, negerek) tulelnek es szaporodnak, a puhany, impotens, eletkeptelen feherek meg majd eltunnek vagy beolvadnak.

https://www.youtube.com/watch?v=YLHWv-bouks

Europa terkepet gyakran atrajzolta a masik kontinensekrol erkezo migracio, a neandervolgyit a homo sapiens irtotta ki, a keltakat tulszaporodtak a latinok. A latinokat elleptek az azsiabol jovo hunok es egyeb barbar torzsek (germanok), a mai feher civilizacionak is pont ez lesz a sorsa. Azt ne hidjetek minden orokke tart. A feher rassz eletkeptelen ez az utobbi evekben bebizonyosodott, nincs szaporulata, tolerans az ellensegeivel, mindenkit beenged, igy el fog tunni.

2016. dec. 13. 18:22
 6/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem. kisebb bajom is nagyon annál...
2016. dec. 13. 18:23
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
De aggódom, olyan értelemben, hogy a jelenlegi irány demográfiailag rendkívül rossz. Ha viszont a politikai tendenciákat nézem, nem olyan vérszegény a jövőkép, ébredeznek az emberek.
2016. dec. 13. 18:27
 8/23 anonim ***** válasza:
55%
én kifejezetten örülök neki mert egyre több az olcsó döneres
2016. dec. 13. 18:41
 9/23 anonim ***** válasza:
32%

Nem.

Nem kevésbé,mint a kereszténykedőktől.

2016. dec. 13. 19:13
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Én azért nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol nem ihatok meg egy dobozos sört az utcán, mert jön a "muslim patrol" és kiveri a kezemből.

A CNN hírcsatorna hivatalos anyagát látjátok Londonról:

https://www.youtube.com/watch?v=rcsG-u2GtZE&t=5s

2016. dec. 13. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!