Nem igazán.
A gépek úgy is átveszik a hatalmat úgy 2040-50 környékén és kiirtják az emberiséget, szóval amúgy is meghalnak a muzulmánok meg az európaiak is.
Akkor meg?
hát nélküled pedig sokunknak könyebb lenne. Egyébként az ilyen sz_rokat nem unjátok még? Gondolom nem tudsz angolul, mert ha tudnál, szépen elmondták, hogy egy kis csoport keménykedett, semmi extra, rendőrők el is vitték őket, ideig-óráig bentartják és csókolom, visszaengedik. Gondolom munkanélküli szemetek, akik mindenhol vannak a világban, mert átlag embernek nem fér bele zaklatni embereket az utcán és esetleg fogdába tölteni az estét.
"munkanélküli szemetek, akik mindenhol vannak a világban"
Érdekes, Magyarországon is elég nagy a munkanélküliség, de még vallási kommandóval nem találkoztam errefelé.
Mert itt kevés a muszlim, előző
Bár Jehova Tanúi elég erőszakosak
"Mert itt kevés a muszlim, előző"
Érdekes, akkor mégsem csak a munkanélküliséggel függ össze.
"Érdekes, Magyarországon is elég nagy a munkanélküliség, de még vallási kommandóval nem találkoztam errefelé"
Hát pedig a nemzethy kormányunk eléggé az arcába tolja mindenkinek a kereszténységet.
Elég sok cselekedetüket ezzel magyarázzák.
-Pl oktatás lebutítása(Jó keresztényeket nevelni belőlük).
-Vasárnapi boltzár
-Egyház közeli személyek szerepeltetési a politikában
-Egyházak pénzelése
Szóval szerintem elég veszélyes bármelyik vallás,ha rossz kezekbe kerül,ha ezzel manipulálják az embereket.
"Hát pedig a nemzethy kormányunk eléggé az arcába tolja mindenkinek a kereszténységet."
Az oktatáson kívül a többi annyira messze nem zavaró, mint ha fegyveres alakulatok pásztáznák a járókelőket, hogy mit viselnek, hogyan viselkednek.
"Én azért nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol nem ihatok meg egy dobozos sört az utcán, mert jön a "muslim patrol" és kiveri a kezemből. "
Rossz hírem van: Dobozos sört most sem ihatsz az utcán, mert a rendőr veri ki a kezedből.u.i.szabálysértés...
De nagy joga van itt mindenkinek! És a kötelesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!