Orbánék munkaalapú társadalmat kívánnak létrehozni?
Az oktatásban elég nagy problémák vannak. Az utolsó két évben bejött + 4 óra fakt (22 éves vagyok), és hallottam a panaszkodásokat, hogy általánosban napi 5 tesióra van, az alsósoknak akár 8 órájuk is van, stb.
Megnéztem a volt sulim órarendjét, és aszerint az általános első osztályosoknak napi 9 órájuk van (sajnos ez nem elírás). Mi a francra jó ez, ha nem arra, hogy biorobotokat neveljenek? Mert az ilyen kölykök nem igazán fognak fősulira menni.
9-ediktől 11-edikig 4-5-6-7 óráim voltak, megtaláltam a 10-edikes órarendemet, minden nap 6 órám volt, de első évben még 4 órám is volt. Középsuliban még a napi 6 órára azt mondom, hogy nem olyan rossz, de amit manapság művelnek, az vicc.
Minek kell túlhajszolni szegény diákokat? A napi 4 óra bőven elég lenne, ha nem ilyen hatékonysággal tanítanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!