Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani 20-30 évesek belegon...

A mostani 20-30 évesek belegondoltak abba hogy konkrétan addig kell dolgozniuk míg meg nem halnak? Nem lesz nyugdíj stb

Figyelt kérdés
Már most sok olyan ember van aki azelőtt meg hal hogy a nyugdíját elérné. Engem is érinthet ez a téma a magam 25 évével, de ha valóban ez lesz hogy kitolják akár 70 éves korig a munkaviszonyt, akkor inkább váltok egy autópálya matricát, előtte a családnak hagyok egy levelet, meghatalmazást a vagyonomra, és satuféket nyomok egy kamion előtt.
2016. dec. 9. 18:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%

Remélem nem így akarod végezni, kár lenne ezért autókat összetörni és közlekedési káosszal tönkretenni sok száz ember napját akik épp mennek valamerre.

Amúgy én remélem megérem azt a kort, de csak is egészségben.

Üdv: egy kamionos :D

2016. dec. 9. 21:39
 22/25 anonim ***** válasza:
41%

A nyugdíj egy kommunista világban működik.

A kapitalizmus lényege a másik eltaposása.

Ebben a legkisebb szempont a nyugdíj.

A kapitalizmusban az erős ember marad fenn,nem a nyugdíjas,idős,gyenge.

Majd ha nem lesz miből kifizetni akkor majd szépen lesz rendszerváltás.

Lehetetlen öngondoskodni ekkora fizetésekből.

A kapitalizmus egy gyilkos rendszer.

2016. dec. 9. 23:00
 23/25 anonim ***** válasza:
86%

Stadion lesz a többi nem számít.

Nem az a durva,hogy olimpiát rendezünk,hanem hogy Mészáros Lőrinc fog nyerni 200 pillangón

2016. dec. 9. 23:04
 24/25 anonim ***** válasza:
55%

Nem lesz nyugdíj.

Viszont el vannak tévedve azok, akik nyugdíjalapban, meg magánnyugdíjban bíznak.

Utódokat kell világra hozni, csak ők fognak gondoskodni rólad öregkorodban.

2016. dec. 10. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy igazából, addig érdekel ez az életnek nevezett dolog, amíg képes vagyok dolgozni, nem szorulok másokra, stb.
2016. dec. 11. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!