A mostani 20-30 évesek belegondoltak abba hogy konkrétan addig kell dolgozniuk míg meg nem halnak? Nem lesz nyugdíj stb
Addigra ki fog halni a mai 50-es 60-es generáció,és be fogják vezetni az alapjövedelmet.
Így nem igazán gondolok erre,lehet meg sem élem.
28/F
"mivel garantálod hogy a fizetőképessége a forintnak 40 év múlva is az lesz mint most?"
Ezért kell termőfődbe fektetni a dollárt.
"Ausztriában dolgozok, szóval nagyon nem aggódok. 25F"
LOL ez aztán a komoly érv, szerintem aggódj, Ausztriában ez ugyanúgy komoly gond...
Ez a magánnyugdíj is csak egy luxus opció. Nyilván nem azoknak lett kitalálva akiknek egy 150e ft-os kereset arra elég hogy magát fenntartsa, a kutyáját/macskáját nevelje, a számlák rendezve legyenek, és normális autót használjak.
Ha keresnék havi 500at, akkor meg fel sem merült volna ez a kérdés, ám igen sok embert érint rajtam kívül.
"25 évesen még van jó pár évtizeded arra, hogy összehozz annyi pénzt, amennyire szükséged lesz, ha nem lesz állami nyugdíj. "
Ja, dugom a párnám alá a pénzt, aztán jön egy infláció s szart se fog érni... S ott leszek 60 évesen a fiatalkori fizuimmal amiből mehettem volna élni, de helyette bedugdostam a párna alá, s most semmire nem jó... Inkább nem játszok ilyen játékot.
A magánynugdíj mit ér akkor ha nincs demográfia?
A fekete afrikaiak meg az arabok fognak eltartani téged öreg korodban???
Szerintem szakképzet utánpotlás nélkül nincs hova befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!