A magyarok többsége az Öszödi beszéd miatt fordult el a baloldaltól?
"Nem értem mit sírnak a balosok, az igazi baloldali eszmét ma Viktor képviseli az adócsökkentéseivel, rezsicsökkentéseivel stbvel."
Abszolut neokommunista tehát ebből a szempontból igen. Nem tudom, milyen adócsökkentésről beszélsz? Az ÁFÁ-ról? Ja nem. Azokról az adókról, amit először felelmeltek a ciklus elején? Aki ezt beveszi, azt csak sajnálni tudom.
"Régen a prolik pártja az MSZMP meg MSZP volt, ma már a Fidesz vette át ezt a szerepet. Szerintem Orbán tiszta olyan mint Kádár"
Ez tökéletesen így van. Csak akkor nem tudom, mitől tartja magát rendszerváltónak.
"csak még utóbbi gulyáslevessel fogta be a proli nép száját, Orbán megteszi ezt rezsicsökkentéssel."
A gulyás az most is megy választásokkor, egy kis buszoztatással, meg láncszavazással megfűszerezve.
"A baloldal alapeszménye mindig a lecsúszott szegény proli réteg képviselete, ezt ma a Fidesz képviseli,"
Ó, tényleg? Valamiről lemaradtam. Az egykulcsos adó, meg a 27%-os világrekord áfa biztosan ezt szolgálja, de akkor én látok rosszul. A kisvonat, meg a stadionok, a helikopterezés, meg a MANYUP eltűntetése ezek mind mind a szegény réteget képviseli.
"Orbán ezerszer nagyobb szoci mint a bankárbarát, gazdagbarát komplett baloldal együttvéve."
A komplett baloldalon sokan vannak, akik nem voltak hatalmon így ezt nem tudhatod. Nem tudom ki a gazdagbarát, de jó pénzért - nem titkoltan - gazdagoknak - árulják a letelepedési kötvényeket. Ez a körözött Pharaon se tűnik egy csóró embernek, ha földet vett. Vagy biztos annak a 600ezernek az érdekeit képviselték, akik már külföldön vannak, pont a nehéz megélhetés miatt...
De ezt I. Lázár "akinek nincs semmije, annyit is ér" János már megmondta. Ez a szegénység képviseletének jelmondata!!
ezzel a balos proli paradicsom megnevezéssel nem si vagyok hajlandó mit kezdeni... .: -)
Félreértelmezed a baloldaliságot meg a jobboldaliságot
19-es: köszönöm, szerintem tökéletesen tisztában vagyok vele
"És a jobboldaladból mi lett?. Annyira keresztények, hogy a 10 parancsolat is problémát okoz egyeseknek.."
Olvastad az Újszövetséget egyáltalán...? :D
na ez a nagy problémája a baloldallal a többségnek
mindenre "na és a jobboldal" kit érdekel a jobboldal, semmi sem jogosítja fel a se##fej baloldalt, hogy ha a jobboldal valamilyen akkor ők is olyanok legyenek
" És a jobboldaladból mi lett?. Annyira keresztények, hogy a 10 parancsolat is problémát okoz egyeseknek..."
Ugye tudod, hogy a baloldalról szól a kérdés? Gondjaid vannak a szövegértéssel?
Vagy ez az "ultimate érveltek", hogy "de a jobboldal is" a piros mancsok nyomkodása mellett? :P
Irónikus megjegyzések...
Nem a baloldal szó folyik az ajkatokon...?
Mindenre baloldaloztok, és felrójázok ezt? Bukott baloldal, hülye ballipsik, a ballispik rosszabbak vótak, a balos kormányok romlást hoztak de bezzeg a Viktor.
Ezt nem mi mondjuk aranvirágbogárszálaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!