Szerintetek lenne igény arra hogy bakelit lemezen elérhető legyen Orbán Viktor ünnepi beszédei?
Szerintem lenne rá igény. Ez hatalmas kuriózum lenne, amit még külföldön is jó pénzért lehetne árulni.
Másfelől meg elképzelem, ahogy a DJ-k nyúzzák a diszkóban a szöveget! :D
Erre tuti adnának EU-s támogatást Orbánék, és persze államit is, szóval egy filléredbe se kerülne, tuti nyereség.
Csak a címén gondolkozom még, hogy mi lehetne a legfrappánsabb.
Egyébként továbbgondoltam a dolgot egy kicsit. Szerintem nem szimplán bakelit lemezre lenne szükség, hanem mellé egy optikai bakelit lemezjátszóra is, nehogy elkopjon a sok hallgatástól a lemez. A bakelit (esetleg agyagtáblába vésett mikrobarázdák azért jobbak a mezei DVD-nél, mert időtállóak.
Az is fontos azonban, hogy ezekbe az optikai lemezjátszókba be legyen építve az Orbán lemez, vagy valami más technológiával legyen megoldva minden más lejátszhatatlansága, mert a végén még egy baloldali politikusok is lenyúlják ezt a fantasztikus ötletet, és nehogy már azt is örökké hallani lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!