Ma szivárgott ki 10 éve az Ösződi beszéd, mit gondoltok róla ennyi idő távlatából?
Az hogy a baloldal hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este.
És ezt egy karakán politikus kimondta, a nép felháborodott.
És közben a Lendvai annyira hülyének nézte a választókat, hogy azt hangoztatta hogy nem érti miért baj hogy valaki csúnyán beszél zárt körben. Mintha a nép csak ennyir értene és olyan hülye lenne.
És közben rájöttem hogy a nép tényleg ilyen hülye. A baloldal tényleg hazudik, és kihátráltak mögüle.
Orbánnak nem is kellett kampány. Nem vagyok oda a fideszért de ez a nép megérdemli.
A beszéd megmutatta, hogy mennyire alkalmatlan volt a hazai baloldal már akkor is, hogy hatalomban legyen:
1. Borzasztó kommunikációjuk volt, hiába volt a kezükben akkor egy csomó, jelentős médium: (M1, Magyar Rádió ,RTL KLUB, TV2, ATV) képtelenek voltak felismerni a társadalom elégedetlenségét és erre megfelelően válaszolni. Az akkori ellenzéki Hír tv és Lánchíd Rádió sokkal nagyobb jelentőséggel bír.
Az akkori Hír tv pedig a tüntetők főuszítója volt.
A másik, hogy kormányváltás kellett volna szerintem is, mert:
1. 2010-ben nem lett volna 2/3
2. A baloldal nem vesztette volna el ennyire a hitelét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!