Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?
ma jelent meg a cikk: [link]
de ahogy látom még pl a balliberálisnak mondott 444 is kritizálja, de nem értem miért. szerintem tök jó ötlet, a választók magukénak érezhetnék a jelöltet ha ők választják ki. szerintem ez az egyetlen megoldás hogy leváltsák a fideszt, aki ezt is kritizálja annek nem tudom milyen reális, 2018ig megvalósítható ötlete lenne??
hű milen kis mélydemokrata
bezzeg amikor a fidesz kőti az éééén pééézem'
George Series!
Neked nem a házi feladatot kellene holnapra csinálnod inkább trollkodás helyett?
Az, hogy talán nyílt titok így akarnak csalni azzal ki induljon közülük? MSZP-s oldalon már évek óta megy a vita miért azok indulnak mindig a választásokon akik. Sokszor még olyankor is amikor nem biztos, hogy ő lenne a megfelelő választás. Most ezzel a szavazással mondanák azt, hogy látjátok? Azért indul az aki, mert ezt akarták a szavazók. Azt meg ne hidd el, hogy nem lenne megbundázva szavazás, USA-ban se tudták megakadályozni az előválasztásokon, Clinton miatt is emiatt érik a botrányt, mert már kezdenek szállingózni a hírek, hogy megbundázta az előválasztásokat. Egy olyan országban, ahol ilyenek évek óta vannak. Akkor szerinted mi lenne nálunk, ahol évtizedek óta olyan korrupció, választási csalás van, stb, hogy nem azt választod ki, akit akarnál az ország irányítására, hanem azt, aki lenyúlja a pénzedet.
Fideszt meg könnyű lenne leváltani, csak abba egyik ellenzéki párt se akar belemenni: nem közröhej tárgyává kellene tenni az ellenzéket és akkor az emberek rájuk szavaznának. Viszont addig amíg ilyen Jobbik, MSZP, DK és társai vannak az ellenzéki oldalon Orbánéknak meg se kell erőltetniük magukat a győzelemhez.
"Viszont addig amíg ilyen Jobbik, MSZP, DK és társai vannak az ellenzéki oldalon Orbánéknak meg se kell erőltetniük magukat a győzelemhez."
Ez inkább a választókról szegénységi bizonyítvány. Sokan egyenlőségjelet tesznek az MSZP és a baloldal között, pedig az MSZP az egyik kispárt a sok közül. Mivel csak kispártok vannak a baloldalon arra asszociálnak sokan, hogy nem is képesek kormányozni, ezért inkább elmennek leszavazn i a fideszre és nyafognak magukban, hogy ilyen sz.r meg oly.n szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!