Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj az MSZP előválasztási...

Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?

Figyelt kérdés

ma jelent meg a cikk: [link]

de ahogy látom még pl a balliberálisnak mondott 444 is kritizálja, de nem értem miért. szerintem tök jó ötlet, a választók magukénak érezhetnék a jelöltet ha ők választják ki. szerintem ez az egyetlen megoldás hogy leváltsák a fideszt, aki ezt is kritizálja annek nem tudom milyen reális, 2018ig megvalósítható ötlete lenne??

2016. nov. 30. 12:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Karakteres politikus azért kell, mert az egyszerű, buta tömeg a demagógiából ért, akkor szavaz, ha azt mondják neki, amit hallani akarnak.
2016. nov. 30. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
Elfogyott a Cavinton, hogy el van felejtve az emútnyócév és most már bedőlsz a cukiskodásuknak ?
2016. nov. 30. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:

Semmi semmi. Azt ugyan említhetném, hogy ez nem terv. De úgy se foglakozik vele senki.

Az se zavarjon, hogy a választás lényege pont ez. Eddig is. Kicsit belepancsolunk, attól még nem fogja a tömeg jól csinálni.

Aztán meg, tegyük fel, hogy végigcsináljuk, kijön belőle Móricka (vagy akit akarsz). És ettől ő tudni fogja, mit kell csinálni, hagyni fogják neki, és a tömeg lelkesen követi, hiszen direkt őt akarta. Tudod, ez még mesének is gyenge, mondhatnám, akinek fantáziája sincs, ne akarjon országot irányítani. Ahhoz aztán kell fantázia (meg hozzáértés, de azt nem említem, ma nincs divatja, leugatnák).

2016. nov. 30. 16:25
 14/27 anonim ***** válasza:
6%

" Pártpénzből megy. "

haha

2016. nov. 30. 17:36
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem értem kit miért zavar annyira hogy van egy párt. Hát ha szavaz rá valaki miért ne lehetne. Nem kötelező rá szavazni, szavazzatok másra. Ha nem szavaznak rá elegen nem is jut a parlamentbe, kivéve Magyarországon egyedülálló módon a KDNP nevű anomáliát. Na az érthetően zavar bárkit, hisz nincsenek szavazói, mégis ott fityeg a Fidesz mellet és még ontja is a hülyeségeit.
2016. nov. 30. 18:02
 16/27 anonim ***** válasza:
36%
Hiába mosdatjátok az mszp-teket, annyira leszerepelt, hogy nem véletlenül nem akarja nagyon vállalni senki. :P
2016. nov. 30. 18:30
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

10-es.

Neked mióta jelenti az MSZP meg Gyurcsány ugyanazt?

Tájékozottság?

Joga van egy pártnak olyan módon megválasztani a jelöltjét, ahogy akarja, ha az nem ütközik jogszabályba, vagy alkotmányba. A jobberek meg állandóan a baloldallal vannak elfoglalva, még 7 év után is. Elég nagy szegénységi bizonyíték.

2016. nov. 30. 18:30
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

" Pártpénzből megy. "

"haha"

Hát mivel a kasszakulcs nem náluk van, nehéz is lenne ezt az akciót a költségvetésből finanszírozni.

De a vezéred népszavazása 17 milliárdba került, na az viszont a Te pénzedből (is) ment.

2016. nov. 30. 18:38
 19/27 anonim ***** válasza:
mert szerinted az a pártpénz honnan van? olvass egy kis zuschlag-ot
2016. nov. 30. 18:39
 20/27 anonim ***** válasza:

"mert szerinted az a pártpénz honnan van? olvass egy kis zuschlag-ot"

A pártpénzt azt mindenképp megkapják, akkor is ha nem csinálnak semmit. Azt arra költik, amire akarják. Minden párt kap lóvét a képviselői mandátum függvényében. Tehát ha most nem csinálnának ilyen előválasztást, akkor is ott lenne náluk a pénz. De pluszforrást ehhez nem kapnak.

A probléma akkor lenne, ha ehhez külön lóvét kapnának a költségvetésből pluszban. Ahogy ezt egyesek kormányon előszeretettel teszik.

2016. nov. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!