Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj az MSZP előválasztási...

Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?

Figyelt kérdés

ma jelent meg a cikk: [link]

de ahogy látom még pl a balliberálisnak mondott 444 is kritizálja, de nem értem miért. szerintem tök jó ötlet, a választók magukénak érezhetnék a jelöltet ha ők választják ki. szerintem ez az egyetlen megoldás hogy leváltsák a fideszt, aki ezt is kritizálja annek nem tudom milyen reális, 2018ig megvalósítható ötlete lenne??

2016. nov. 30. 12:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
8%
Ennyire betegesen akarni a hatalmat már aggasztó...
2016. nov. 30. 12:50
 2/27 anonim ***** válasza:
35%

"Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?"

Az, hogy senki nem kér az MSZP-ből.

2016. nov. 30. 12:56
 3/27 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen mindegy kire szavazol, egy politikust ugyis csak a sajat celjai fognak erdekelni. Nemis ertem hogy kepesek az embereket ezeket a hulyesegeket elhinni. Nevetseges.
2016. nov. 30. 12:58
 4/27 A kérdező kommentje:
mi az hogy betegen akarni a hatalmat? ha betegesen akarná a hatalmat akkor nem akarna előválasztást az mszp. Nem kértek az mszpből? oké akkor menjetek el az előválasztásra és ne rá szavazzatok! milyen ennél jobb megoldást láttok??
2016. nov. 30. 13:23
 5/27 anonim ***** válasza:

"milyen ennél jobb megoldást láttok??"

Alapítani kell egy új pártot, ahova nem léphetnek be olyanok, akik eddig politizáltak. A jelenlegi pártokból nem kérünk, nem érnek annyit, hogy lemenjünk értük a szavazófülkéig. NEM KELL ELŐVÁLASZTÁS!

2016. nov. 30. 13:30
 6/27 A kérdező kommentje:
oké, alapíts egy pártot, indulj az előválasztáson mind a 106 egyéni körzetbe, nyerd meg az indulási jogot és már el is tűnt az mszp,dk...nem fogod fel hogy itt a lehetőség arra hogy ne ez a 2 régi párt induljon a körzetekbe. azok akik azt mondják hogy mszp/dk-val nem lesz kormányváltás(én is meglennék nélkülük de belátom hogy nélkülük esélytelen) azok menjenek el és szavazzanak az együtt/párbeszéd/moma/kitudja kinek a jelöltjeire. akinek ez se jó az tényleg fideszes vagy pedig álomvilágba él...
2016. nov. 30. 13:36
 7/27 anonim ***** válasza:
35%
#6: Te nem fogod fel hogy ugyan azok a baloldali politikusok vándorolgatnak egyik pártból a másikba már évek óta? Olyan párt kell, ahol ők tiltólistán vannak egytől egyig.
2016. nov. 30. 13:46
 8/27 anonim ***** válasza:
84%

"Nemis ertem hogy kepesek az embereket ezeket a hulyesegeket elhinni. Nevetseges."

"A válaszadó 0%-ban hasznos válaszokat ad."

Köszönjük Emese!

Beindult az össznemzeti rettegés a jobboldalon. Mi lesz ha a baloldal megerősödik? Tele a gatyó, mi?

És amúgy a jobboldalnak meg mi köze hozzá, hogy a baloldal hogyan választ jelöltet? Pártpénzből megy. A nemzeti konzultációval bezzeg nem volt semmi bajuk, ami amúgy az adófizetők pénzéből ment. Szánalmas a jobboldal komolyan....de már nem sok van nekik a 6alomból.

2016. nov. 30. 14:34
 9/27 anonim ***** válasza:

7:

Voltak ilyen próbálkozások, de nagyon kevés párt tudta megütni az 5%-os küszöböt. Ha meg elérné egy ilyen, akkor össztűzt kapna a narancskommunista médiából.

2016. nov. 30. 15:43
 10/27 anonim ***** válasza:
16%

Mert az égvilágon semmi értelme nincs ennek. Az MSZP-nek már réges régen meg kellett volna szűnnie és a helyébe egy hiteles baloldali pártnak jönnie, amelyben nincs Gyurcsány és ez a régi réteg sincs benne.

Az MSZP-nek édes mindegy, egyedül a Kunhalmi Ágnesnek van karizmája (aki egyébként marhára nem szimpatikus, mert diplomája sem volt és úgy adta magát elő mint aki értene az oktatási ügyekhez). Mesterházy, Tóbiás, Molnár mind mehetnek a levesbe, mert semmi karakterük nincs.

2016. nov. 30. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!