Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?
ma jelent meg a cikk: [link]
de ahogy látom még pl a balliberálisnak mondott 444 is kritizálja, de nem értem miért. szerintem tök jó ötlet, a választók magukénak érezhetnék a jelöltet ha ők választják ki. szerintem ez az egyetlen megoldás hogy leváltsák a fideszt, aki ezt is kritizálja annek nem tudom milyen reális, 2018ig megvalósítható ötlete lenne??
"Mi a baj az MSZP előválasztási tervével?"
Az, hogy senki nem kér az MSZP-ből.
"milyen ennél jobb megoldást láttok??"
Alapítani kell egy új pártot, ahova nem léphetnek be olyanok, akik eddig politizáltak. A jelenlegi pártokból nem kérünk, nem érnek annyit, hogy lemenjünk értük a szavazófülkéig. NEM KELL ELŐVÁLASZTÁS!
"Nemis ertem hogy kepesek az embereket ezeket a hulyesegeket elhinni. Nevetseges."
"A válaszadó 0%-ban hasznos válaszokat ad."
Köszönjük Emese!
Beindult az össznemzeti rettegés a jobboldalon. Mi lesz ha a baloldal megerősödik? Tele a gatyó, mi?
És amúgy a jobboldalnak meg mi köze hozzá, hogy a baloldal hogyan választ jelöltet? Pártpénzből megy. A nemzeti konzultációval bezzeg nem volt semmi bajuk, ami amúgy az adófizetők pénzéből ment. Szánalmas a jobboldal komolyan....de már nem sok van nekik a 6alomból.
7:
Voltak ilyen próbálkozások, de nagyon kevés párt tudta megütni az 5%-os küszöböt. Ha meg elérné egy ilyen, akkor össztűzt kapna a narancskommunista médiából.
Mert az égvilágon semmi értelme nincs ennek. Az MSZP-nek már réges régen meg kellett volna szűnnie és a helyébe egy hiteles baloldali pártnak jönnie, amelyben nincs Gyurcsány és ez a régi réteg sincs benne.
Az MSZP-nek édes mindegy, egyedül a Kunhalmi Ágnesnek van karizmája (aki egyébként marhára nem szimpatikus, mert diplomája sem volt és úgy adta magát elő mint aki értene az oktatási ügyekhez). Mesterházy, Tóbiás, Molnár mind mehetnek a levesbe, mert semmi karakterük nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!