Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a Kereszténység...

Magyarországon a Kereszténységnek van jövője? Nem csak a Római Egyházakra gondolok hanem a Protestáns felekezetekre is.

Figyelt kérdés
vallás,magyarország

2016. nov. 29. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10es, Te is alapíthatsz bármikor vallást. Ha az emberek látnak benne okot, amiért érdemes követni, akkor fogják is követni. És akkor majd te is kaphatsz állami támogatást, meg a te tanaidat is taníthatják az iskolában.

Azért ne haragudj másra, mert ő megcsinálja azt, amit te is megcsinálhatnál.

2016. nov. 29. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:

7. válaszoló!

"Jó, de én a Herripotter hatalmában hiszek. Az is jó?"

Bocs hogy visszakérdezek. Az mire jó?

1. Elegem van már belőle, hogy folyamatosan, agresszíven és nyomulósan meg akartok téríteni.

2, Nem akarok arra kelni 10-20 év múlva, hogy egy rakás valláskárosult között élek.

1. Nem mindegyik keresztény olyan mint ahogyan írod. (nem ártana egy kicsit tájékozódnod)

2. Pedig akár 1 év múlva is kelhetsz arra hogy hívők vesznek körül. Imádkozz hogy igazi hívők legyenek és ne fanatikusak!

2016. nov. 29. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:

"Te is alapíthatsz bármikor vallást."

Annál azért erkölcsileg magasabb szinten állok.

2016. nov. 29. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Jahahahahajj, ez gyenge mentés volt:D

A nagy magas erkölcsöddel akkor miért akarsz megszüntetni egy olyan szervezetet, ami segít a rászorulókon, ételt, ruhát ad a szegényeknek, lelkitámaszt a gyászolóknak, segítséget a szenvedélybetegeknek?

Statisztikailag kimutatott tény, hogy a hithű hívők hosszabb, stresszmentesebb életet élnek.

Miért akarod ezt megszüntetni? Mert kap az államtól pénzt a szervezet?

Már csak az, amit leírtam, már ott többet tett az emberekért a katolikus egyház, mint pl az országgyűlés... és annyi pénzt sem visz el..:D

2016. nov. 29. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Sehol sem írtam, hogy meg akarom szüntetni. Ki akarom vonni onnan, ahol nincs helye. Ha olyan állításokkal akarsz vitatkozni, amiket nem én teszek, csinálj egy második regisztrációt és vitatkozz magaddal.
2016. nov. 29. 23:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazad van, elnéztem.

Egy vélemény kapcsán feltettem egy kérdést amire Te válaszoltál. Gondolatban összekötöttem a véleményedet azéval, aki kapcsán az első kérdést tettem fel.

De egyébként azzal mi baj, hogy az állam ad olyan szervezetnek is pénzt, ami tíz- és százezrek megnyugvását, kiegyensúlyozottabb, vagy esetleg jobb körülmények közti életét szorgalmazza?

2016. nov. 29. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
31%
Kereszténységnek azert van jovoje, mert egyhazkent nem kell adot fizetniuk es az egy nagyon jo uzlet. Semmi masert.
2016. nov. 30. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!