Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a Fidesz a legkormányk...

Tényleg a Fidesz a legkormányképesebb párt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mert ha tényleg ők, akkor nem csodálom, hogy annyian menekülnek innen.
2016. nov. 29. 10:13
1 2
 1/18 hollófernyiges ***** válasza:
45%
Ahol egy Szijjártó a külügyminiszter? Ugyan már, azt a szintet a szomszéd Vica néni is tudja hozni.
2016. nov. 29. 10:25
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

Az első válaszból most frankón nem vettem le semmit, hogy mit akar mondani...

Egyébként röviden nem. Hosszasan értelmesen magyarul, hetekig ki lett fejtve ezer meg egy kérdésben hogy miért nem. Csak épp neki ez az állapot az érdeke, ami jelenleg van, mert így ezt gondolod. És így az ő hazárdírozása háborítatlan.

2016. nov. 29. 10:32
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Igen ez így van.
2016. nov. 29. 10:43
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
A jelenlegi pártok közül talán az LMP a legkormányképesebb, szerintem a jobb és baloldal eléggé leszerepelt az elmúlt 25 évben.
2016. nov. 29. 11:03
 5/18 anonim ***** válasza:
27%

Az LMP??????

Gyakorlatilag budapesten kívül teljesen ismeretlenek! Talán 1-2 %- os a támogatottságuk...

Az egész bal oldalnak, plusz a jobbiknak összesen nincs annyi szavazójuk mint a Fidesznek. Tetszik-nem tetszik ez van...

2016. nov. 29. 11:09
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
És nem csak Magyarországon. Az összes EU-tagállam éppen regnáló kormányai közül a Fidesz-kormány az egyik, amelyiknek a legnagyobb a társadalmi támogatottsága. Az EU tagállamok többségében ennél csak népszerűtlenebb kormányok vannak. Bezony.
2016. nov. 29. 11:15
 7/18 A kérdező kommentje:

Erika, szerintem te félreérted.

A kormányképes azt jelenti, hogy egy párt milyen sikeresen tudja megszerezni a kormánypozíciót és utána milyen eredményes annak megtartásában.

Ez kétségkívül a Fidesz és nem úgy tűnik, mintha nagyon lenne ebben ellenfelük.

2016. nov. 29. 11:18
 8/18 anonim ***** válasza:
A gazdagoknak biztos..
2016. nov. 29. 11:35
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

# 6/7 Időpont ma 11:15

És? Putin, Kimet, meg Erdogant meg még többet támogatják, még sem jobbak...

Lehet inkább fordított arányosság van a támogatás és a minőség között? :-)

Kérdező:

Nem, nem ezt jelenti. A kormányzóképesség azt jeleti, ki lenne képes elvezetni az országot, attól még hogy nincs autóm, nem jelenti azt, hogy nem tudok vezetni...

2016. nov. 29. 11:36
 10/18 anonim ***** válasza:
27%

Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de akkor is így van.

Nem kell nekem hinned, elég lesz, ha végignézed az európai választások eredményeit. Az eddigieket is, meg az elkövetkezőket is.

(6. voltam.)

2016. nov. 29. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!