Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a Fidesz a legkormányk...

Tényleg a Fidesz a legkormányképesebb párt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mert ha tényleg ők, akkor nem csodálom, hogy annyian menekülnek innen.
2016. nov. 29. 10:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Nem, nem ezt jelenti. A kormányzóképesség azt jeleti, ki lenne képes elvezetni az országot, attól még hogy nincs autóm, nem jelenti azt, hogy nem tudok vezetni..."

Igen és az LMP nagyon el tudná vezetni az országot, amikor a magyarok többsége még azt sem tudja, hogy léteznek, ugye? :))

2016. nov. 29. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:

# 9

"A kormányzóképesség azt jeleti, ki lenne képes elvezetni az országot, attól még hogy nincs autóm, nem jelenti azt, hogy nem tudok vezetni..."

Demokráciában a kormányzóképesség azt jelenti, hogy élvezed-e a szavazók támogatását, vagy nem. Ha megválasztanak, kormányképes vagy, ha nem választanak meg, nem vagy kormányképes.

Hiába hiszed azt magadról, hogy te tudsz vezetni, mindenki azt hiszi magáról, hogy ő tud vezetni. Viszont ha nem kapsz jogosítványt, akkor a társadalom szemében nem tudsz vezetni.

2016. nov. 29. 11:45
 13/18 anonim ***** válasza:

# 10/12 Időpont ma 11:37

Tipikus fideszes "gondolkodás". Muti meg hol mondtam ellent neked. (Segítek: Nem fog menni)

2016. nov. 29. 11:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan nincs,hogy egy párt nem tudná elvezetni az országot:D

Olyan párt nem indulna:)

Az egyik egyeseknek kedvezne,a másik másoknak.

Ha holnap egy kis párt nyerne,akkor sem omlana össze a gazdaság...

Az meg,hogy ki a legkormányképesebb,hát adjunk másnak is esélyt:)

2016. nov. 29. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Orbán Viktor világ történelem legjobb politikusa!

Orbán Viktor, ő a világ leghíresebb magyar!

Most sok külföldi ország, másolja Orbán Viktor remek döntései ,remek cselekedeteit!

Hajrá magyar ország!

2016. nov. 29. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:

"A jelenlegi pártok közül talán az LMP a legkormányképesebb"

Igen, ezt magam is így gondoltam addig a pontig, amíg meg nem jelentek Tusványoson a fidesszel együtt, meg le nem paktáltak velük alkotmánybíró-választás témában.

2016. nov. 29. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Bár nem örülök neki, de pillanatnyilag, azt hiszem igen.
2016. nov. 29. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze az jó kérdés lenne, hogy ez elég indok ahhoz, hogy rájuk szavazzunk. Nekem, nem.
2016. nov. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!