Magyarországon a Kereszténységnek van jövője? Nem csak a Római Egyházakra gondolok hanem a Protestáns felekezetekre is.
Első,
egyelőre a többségében ateista társadalmak vannak kipusztulóban. A vallásos társadalmak, köszönök szépen, megfelelő ütemben szaporodnak.
A kereszténységnek mindenhol van jövője nem csak Magyarországon!
A vallások nem fognak kipusztulni első válaszoló! Mert ahogyan van fizikai éhsége az embernek úgy van szellemi éhsége is. Mind kettő szükséglet s remélem te is tisztában vagy vele hogy a szükségletet az ember kielégíti! Ilyenek az emberek ez ellen nem lehet tenni!
Egyébként szerintem meg a horoszkópoknak kellene eltűnniük!
Akik itt a vallások ellen szóltatok!
Tulajdonképpen miért haragudtok ti ennyire a hívőkre? Miért fáj nektek annyira az, hogy az ő világképük különbözik a tiétektől, hogy ilyen agresszióval támadtok rájuk?
"A vallások nem fognak kipusztulni első válaszoló! Mert ahogyan van fizikai éhsége az embernek úgy van szellemi éhsége is."
Jó, de én a Herripotter hatalmában hiszek. Az is jó?
"Akik itt a vallások ellen szóltatok!
Tulajdonképpen miért haragudtok ti ennyire a hívőkre? Miért fáj nektek annyira az, hogy az ő világképük különbözik a tiétektől, hogy ilyen agresszióval támadtok rájuk?"
1. Elegem van már belőle, hogy folyamatosan, agresszíven és nyomulósan meg akartok téríteni.
2, Nem akarok arra kelni 10-20 év múlva, hogy egy rakás valláskárosult között élek.
Amint kihalnak a netet nem látott nyugdíjas nénik,akkor fog kihalni.
A mostani fiatalokat nem érdekelnek ilyesmik már..
7#, hát ezt jól megaszontad!
Agresszívan viseltetsz egy csoport iránt, aki állításod szerint agresszív. Jobb vagy náluk? Nem nagyon..:D
Másrészről meg akkor térsz meg amikor akarsz... Igen, az utcán megállítanak néha térítgetni, de ugyanúgy megállítgatnak koldulni is meg rákosgyerekalapítvány címszóval lopni.. nem lesz kevesebb agresszív tukmálós, ha nincsenek keresztények..
Akik meg durván térítgetnek, azok a jehovások, az meg nem tartozik az alapkereszténybe.
Tehát mikor találkozol hívőkkel? Gyakorlatilag soha, ha nem akarsz. Ha egy csepp hit sem lesz majd az emberekben, a jehovások még mindig ott lesznek, mert az nem a hitről szól, hogy zaklatják az embereket.
A második pontodat meg egyszerűen nem lehet értelmezni, nincs osk értelme a mondatnak:D
"Miért fáj nektek annyira az, hogy az ő világképük különbözik a tiétektől, hogy ilyen agresszióval támadtok rájuk?"
Az én világnézetem nem népszerűsítik állami pénzen, nem foglal le tanórát a közoktatásban fontosabb tárgyaktól és nem kap sem támogatást, sem adókedvezményt, amit fontosabb dolgokra is lehetne fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!