Keresztényként kire szavazzon az ember, hogyha nem a Fideszre?
Többen mondják, hogy ne szavazzunk rájuk.
Én meg is értem, hogy miért.Nekem sem tetszik, ahogy "ügyeskednek".
De, én nem akarok egy olyan országban élni, aminek a kormánya nem a keresztény kultúra megtartását támogatja.Hanem valami szabadelvűséget meg migránsok betelepítését akarja, mint minden más párt.
Ezért nem szeretem az ellenzéki pártokat, mert ők azt akarják.
Emiatt, úgy érzek kötelességem a Fideszre szavazni.Másrészt, anyagilag átlag felett állok, nem élek luxusban, de nincs okom panaszra.
"Ne lopj!"
"Ne paráználkodj!"
"Fogadd be az idegent, mert te is idegen voltál!" (Ószövetség)
Ki a keresztény?
Kérdező
Trollkodsz?
Ha igen, mond ki nyugodtan
Mint hogyha te tetted volna fel ezt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__825..
Jobbik.
Hasonló dilemmában vagyok, mint te kérdező. Baloldal az általad is említett dolgok miatt kilőve. Fidesz szintén.
Amióta a Jobbik nem annyira a radikális vonalat követi, sokkal szimpatikusabb, igaz egyedül rájuk nem bíznám az országot. A legjobb az lenne, ha kb 40%-kal nyerne, így maradna elég ellensúly, nehogy véletlenül ki találjunk lépni az EU-ból, vagy valami ilyesmi.
Az én választó kerületemben induló jelöltjük listáról került be a parlamentbe, de még így is többet tesz a környékért, mint a megválasztott Fideszes képviselő.
Összegezve: a Jobbik nem a tökéletes megoldás, de legjobb, a jelenlegi felhozatalból. Vagy a legkevésbé rossz.
"A legjobb az lenne, ha kb 40%-kal nyerne, így maradna elég ellensúly, nehogy véletlenül ki találjunk lépni az EU-ból, vagy valami ilyesmi."
Ez aztán a logika. Mondjuk ha nem akarom, hogy Magyarország kilépjen az EU-ból, akkor nyilván nem szavazok olyan pártra, aminek a programjában ez benne van. A jobbik nagyon veszélyes. Most próbál cuki lenni, meg minél népszerűbb, aztán ha megnyerné a választásokat (amire semmi esély szerencsére), akkor mutatná csak ki a foga fehérjét. Kilépnénk az EU-ból...az csak a legkisebb baj lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!