Keresztényként kire szavazzon az ember, hogyha nem a Fideszre?
Többen mondják, hogy ne szavazzunk rájuk.
Én meg is értem, hogy miért.Nekem sem tetszik, ahogy "ügyeskednek".
De, én nem akarok egy olyan országban élni, aminek a kormánya nem a keresztény kultúra megtartását támogatja.Hanem valami szabadelvűséget meg migránsok betelepítését akarja, mint minden más párt.
Ezért nem szeretem az ellenzéki pártokat, mert ők azt akarják.
Emiatt, úgy érzek kötelességem a Fideszre szavazni.Másrészt, anyagilag átlag felett állok, nem élek luxusban, de nincs okom panaszra.
És miben nyilvánul meg ez a nagy kereszténység?
Nem ideológiák mentén kellene szavazni,hanem józan ész alapján..
A Fidesz és a KDNP NEM kereszténypárt, csak ezt hazudják. A korrupció, harácsolás, kapzsiság NEM keresztényi érték! Jézus, ha újra itt lenne, kiűzné őket a templomból! A migránsok befogadása pedig keresztény érték! De Magyarországon egy migráns sem akar letelepedni.
De nem ismerek olyan pártot, ami az európai kultúra megtartását ellenezné.
Magyar Nemzeti Párt, FKgP, Nemzeti Értékelvű Párt, Élőlánc Magyarországért, MIÉP és természetesen a Jobbik.
Most hirtelen ennyi ugrik be.
Ha valaki kötelességének érzi egy pártra szavazni, ott bizony már személyes kötődés van. Első lépés a fanatizmus felé (talán már nem is az első).
Egyébként nem értem mi köze van az anyagi helyzetednek, ahhoz kire szavazol? Ezt elmagyaráznád?
A Moma nem tetszik, ők ugyanolyanok, mint a baloldal.Nem keresztények és beakarják telepíteni a migránsokat.
Ezt miből szűrted le? Linkelj már be légyszi valami arra utalót, hogy be akarják engedni a migránsokat!
"Ezért nem szeretem az ellenzéki pártokat, mert ők azt akarják. "
Mit akarnak? Azt se tudod! Meg azt se, hogy a fidesz mit akar, csak nálad célba ért az agymosás, az látszik. Keresztények? Elárulom Neked, hogy mindenhol ott vannak...hűha most mi lesz? A kérdés az, hogy ki az, aki csak "papíron" az, vagy aszerint is él. Sokaknak még a 10 parancsolat is gondokat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!