Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A multinacionális cégek miért...

A multinacionális cégek miért csak külföldi termékeket árulnak? Megéri ez nekünk?

Figyelt kérdés

Ma belenéztem az újságba, és nincs benne egy magyar termék sem. Nem tudom melyik újság volt, talán Lidl, Penny, vagy Spar, mert a városomban csak ezek vannak.

Megéri ez nekünk? Ez nem károsítja a gazdaságunkat?

2010. ápr. 29. 13:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem a multi bűne, a kormány bűne hogy ilyet megengedhet magának. Na mindegy majd meglátjuk mit csinál a fidesz. Hogy majd bebizonyítja-e hogy tényleg nemzeti párt.
2010. ápr. 29. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:

írta itt valahol, hogy a multi a főhibás?

természetesen nem hibás. Én megértem őket. Ha odamegyek egy cigányhoz a barátnőmmel, lefogom, mármint a barátnőmet és azt mondom a cigánynak, hogy tessék, fosszad ki, akkor a fő hibás én leszek nem a cigány.

a fő hibás az állam aki ezt hagyja. és hagyni fogja.

2010. ápr. 29. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

"De, igen így tönkre mennek a magyar gazdák, és ha lejár a moratórium, akkor bagóért megveszik a földjeiket."

Bírom, mikor a panelből meg akarják állapítani, hogy Én mikor fogom eladni a földemet, és miért, és hogy tönkre fogok menni. Én inkább nem kérnék a Jobbik segítségéből, köszönöm.

2010. ápr. 29. 14:11
 14/17 anonim ***** válasza:
A magyar tej,amit 64 ft-ért átvesznek a termelőtől,majd lefölözik,csinálnak belőle tejfölt,tejszínt,vajat aztán papírdobozva téve eladják 200 ft-ért.na ki is a drága?
2010. ápr. 29. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
Ilyen a piac. Így működik. Nem kötelező multiban vásárolni. Ha ez ellen tenni akarsz akkor ezermillió lehetőséged van beszerezni a magyar terméket. Ez ne a multi felelőssége legyen. A multik eladják a terméket, méghozzá azt ami olcsóbb, nyilván az tetszik jobban a többségnek, tehát egyértelmű. A Spar, a Hofer(Aldi), CBA egyébként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jobbára magyar termékek kerüljenek a polcokra alternatívaként.
2010. ápr. 29. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
És szerinted mégis mi a jó büdös életért nincs ma a magyaroknak pénze? Szerinted mindenki tele van pénzzel, és csak széndékosan veszi a sok szar, rákkeltő, olcsó, külföldi terméket? Csak úgy szórakozásból? És igen a a nagy áruházak, és a kormány is nagyban felelős azért, h. a mezőgazdaság ma a 0-val egyenlő. Hogyne lenne egyenlő, ha tönkretették a kisvállalkozókat, kisiparosokat, a mezőgazdasági dolgozókat?!
2010. ápr. 29. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem éri meg egyátalán, aki szerint megéri az vagy provokátor vagy hülye
2010. máj. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!