Ti mit szóltok a jövő évi minimálbér emeléshez és adócsökkentéshez?
Én megkapom a szakmunkás minimálbért tehát 85 és 100 körül keresek tuloraktol függően! Igy Elvileg ha tényleg emelnek 10-15 %-ot ugy számoltam hogy akár 120-130-at is megkaphatja az aki a szakmunkás minimálbért kapja illetve 85-90ezret aki a tényleges minimálbért kapja!
Na most persze az tény hogy ehhez a cégeknek is ki kell termelni-e ezt a pluszt illetve én azt Hallottam hogy ezért sok cég akár meg is szűnhet főleg akik kis vagy kozepvallalkozok!Illetve ami még nagyon fontos hogy az árak megemelkednek igy azért persze mint Mindennek van hátránya is! Ti mit gondoltok erről?
"Az ingatlanárak 40 százalékkal mentek fel máról holnapra. "
Igen, Budapesten. Csak ott a fizetések is.
10-Es!
Anyád közmunkás hogy csak annyit keres?
Ugy tudom csak azok nem kapják meg a minimálbért se
# 5/12 Időpont ma 16:06
Ühüm, ajánlok utánanézni amikor ugyanezek babrálták a minimálbért... akkor lett csak igazán fekete munka, minimálbér alatt.
# 11/12 Időpont ma 16:27
Tényleg? Budapesten 100 ezer nettó lett a kifizetett legalacsonyabb bér? :-D Érdekes, erről a cégek nem tudnak... de azok se akik elvileg ennyit keresnek.
De akkor nekem is lógsz körülbelül 5 millió forinttal.
"Tényleg? Budapesten 100 ezer nettó lett a kifizetett legalacsonyabb bér? :-D Érdekes, erről a cégek nem tudnak... de azok se akik elvileg ennyit keresnek. "
rossz helyen dolgozol, 100 ezer nettó teljesen reális bér budapesten
# 17/17 Időpont ma 17:17
Köszönöm szépen, én jó helyen dolgozom. Legalacsonyabb kifizetett bérről beszélek. Szövegértés egyes. Mert ha - amint azt hazudod - 40%-kal emelkedtek volna a bérek, akkor a legalacsonyabb kifizetett bérnek is emelkednie kellett volna. Ez nem történt meg.
Szép terelési kísérlet, de a személyeskedés is amolyan proli módszer, nálam nem működik.
"Mert ha - amint azt hazudod - 40%-kal emelkedtek volna a bérek, akkor a legalacsonyabb kifizetett bérnek is emelkednie kellett volna. Ez nem történt meg. "
szerintem rájátszol, hogy ilyen hülye vagy...
már a 40%is hülyeség volt, de direkt nem kötöttem bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!