Szerintetek ennek tényleg így kellene lenni-e?
Igen, aki boldogulni akar és bátor az elmegy. Mert manapság egy rendes hitelt nem tudsz felvenni. Fiatalként max diákhitelt, amivel nagyon nem lehet elkezdeni semmit. A fiatalok támogatása nem éppen megfelelő, az időseket támogatja a politika inkább mert ők a biztos szavazók. (Mosógépcsere, hűtőgépcsere, 0,9% nyugdíjemelés. stb.)
"És ami még elég érdekes hogy jövő évtől ugy hallottam hogy emelni akarják a minimálbért illetve csökkenteni az adót!"
Éppen most október elejétől még az üzemanyag adóját is emelték mert a világpiaci ár túl alacsony! (Ez komoly, járj utána ha érdekel.) Szóval beszélhetünk itt adócsökkentésről meg mindenről, ha az emberek nem érzik. Másrészt ha járulékcsökkentésről hallottál, már szakértők azt mondják az kevés lesz. Egyszerűen azzal sem lehet a Nyugati szintű fizetések közelébe menni. És ami még fontos....Nyugaton több az olyan munkahely ahol nem hajszolnak több műszakba. A munkamorál más mint nálunk. És a munkamorál és bánásmód az alkalmazottakkal sokaknak sokat számít.
Szia! Az IT- szektorban bokdogulsz itthon is.
Sajnos,én eüt végeztem. Anyu beteg,nemmegyek ki.De ha lehetne,megpaztannék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!