Minek jártok fel erre az oldalra?
Igazából megdöbbent, ami ezen az oldalon megy.
Az nem kifejezés, hogy szó szerint a legalja oldal, ha beszélgetésről van szó. Elképesztő, hogy egyesek mit megengednek maguknak, és igazából nem is a vicces, hanem az, hogy alpári és óvodás stílusban. Igen, a stílus tényleg kiscsoportos szinten van, mondhat bárki bármit.
Kb. 3 naponta felnézek ide, néha válaszolok, néha nem, de mindig csodálkozva nézek, hogy itt ez megy.
Elképesztő, hogy sokan úgy ugranak egymásnak, mint a nyolcévesek.
Az is hihetetlen, hogy egyesek mennyi időt töltenek el itt egy nap. Van, aki majdnem fél napokat eltölt itt -és igen, észre lehet venni, a stílusból, a százalékból és a helyesírási hibákból-, és válaszolgatja a bugyuta kis hozzászólásait.
Elképesztő, hogy sokan egy számukra szimpatikus pártért olyan szintre alacsonyodnak, hogy nem tudom eldönteni melyik az értelmesebb. A papucsállatka vagy ő.
Mert lássuk be, sokaknak semmi köze nincs a pártokhoz, és igazából semmi nem fog változni az életében, ha ő itt elmondja 85x az elméletét.
Biztosan vannak olyanok, akik szórakozásból, élvezetből teszik ezt -biztosan jó dolog hülyeségeket írogatni és provokálni-, de akkor inkább csak szomorú vagyok, hogy sok magyar ember ilyen mélyre süllyedjen...
Hát igen. Ezt én is észrevettem. Nem volt nehéz. Ezzel van tele az oldal. Ha írsz egy értelmes kérdést vagy választ, rögtön lecsapnak rád és kitekerik a szavaidat vagy nem is a kérdésre válaszolnak. Nagyon sokan kigúnyolják a másikat, aztán meg jönnek a csaták. Nem is beszélve arról, hogy a tinik annyira próbálnak angolosítani(pl.: y az i betű helyett vagy x sz helyett), hogy aztán az egész mondat értelmetlen lesz...
Ez van. És tényleg vannak itt 8 évesek is. Egy 8 éves(már bocsánat) milyen tanácsot tud adni?
Szánalmas...
Én csak szórakozásból járok fel az oldalra. Imádom pukkasztani a Jobbikosokat az idióta kérdéseimmel, aztán röhögni rajtuk, hogy milyen komolyan gondolják. Aztán néha beír egy fideszes, jól nekiugranak stb.
A színvonal a béka segge alatt van, értelmes kérdésekre 10nél több válasz soha nem érkezik, a többi zsidózás, komcsizás, cigányozás meg majdajobbikozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!