Ti is ritkábban jártok erre az oldalra mióta megújult?
Figyelt kérdés
Én azóta most vagyok itt másodszor mert annyira nem tetszik,hogy nincs kedvem hozzá.
Nem mondom,hogy minden szar de a főoldal egész biztosan.
2011. nov. 9. 16:02
1/12 anonim válasza:
Ugyanannyit járok ide, és már megszoktam az újítást.
2/12 anonim válasza:
Nem. Ugyanannyit járok ide mint eddig.
3/12 anonim válasza:
Ugyanannyit, már fel sem tűnik a változás.
4/12 anonim válasza:
Én valamivel tényleg kevesebbet járok ide, a régi oldal jobb volt. De majd csak megszokjuk...
5/12 Virág6 válasza:
Elösször szidtam én is mert megújúlt,de már megszoktam.
6/12 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszett a régi,átláthatóbb volt,a betűméret is nagyobb volt. Kevesebbet.
7/12 anonim válasza:
sztem csak ti nem értétek hozzá, sokkal jobb így, nekem jobban tetszik!
8/12 anonim válasza:
Nem. Én eleve nem értettem, minek rinyált mindenki, szerintem nem lett se rosszabb, se bonyolultabb. Azt meg sosem bírom felfogni, miért fáj valakinek egy minimális újítás.
9/12 anonim válasza:
Egy kicsit talán.
Nekem sem tetszik az új, kevésbé átláthatóak a kérdések, és néha észre sem veszem, melyik választ írta a kérdező!
A reklámok elhelyezése pedig iszonyatosan idegesítő.
Az üzenetrendszer, a kérdésfigyelés és a kulcsszavak viszont jó pontok, de ezek nem teszik kellemessé az oldal nézegetését sajnos.
10/12 anonim válasza:
kicsit. bárcsak a régi lenne megint..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!