Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is ritkábban jártok erre...

Ti is ritkábban jártok erre az oldalra mióta megújult?

Figyelt kérdés

Én azóta most vagyok itt másodszor mert annyira nem tetszik,hogy nincs kedvem hozzá.

Nem mondom,hogy minden szar de a főoldal egész biztosan.

2011. nov. 9. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kevesebbet, bár mivel itthon vagyok ezen a héten kicsit többet, valamivel üssem az időt.

Nem bírom megszokni és elég zavaró, a főoldal tényleg jobb volt régebben, de azért a kérdés-válaszos rész is elég irritáló.

Sajnálom, ez a véleményem.

2011. nov. 10. 08:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal jobb lett, mint a régi volt. Nekem is okozott problémát, hogy rájöjjek a logikára, ami a felújítást vezérelte... de szerintem sínen vagyok.

Egyedül azt sajnálom, hogy nem lett kijavítva a kérdésismételgetés rendszere. Láthatóan a moderátorok munkája is kevésnek bizonyul ennyi felhasználó kordában tartására.

2011. nov. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!